Magical Star

RPG
 
IndexGalerijFAQZoekenRegistrerenGebruikerslijstGebruikersgroepenInloggen

Deel | 
 

 The Charmed Ones

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Sterretje

avatar

Aantal berichten : 130
Registration date : 18-06-07

BerichtOnderwerp: The Charmed Ones   ma jun 25, 2007 11:21 am


Piper is een lieve, nuchtere meid, die zelfs in gevaarlijke momenten de humor er van in ziet en een gevoelig medemens. Altijd een slachtoffer van de liefde, kwakkelt Piper ook met haar liefdesleven netzo als Prue deed. Toen ze terugkwam naar The Manor had ze een relatie met Jeremy, een Free-lance journalist. Wat ze niet wist en Jeremy wel, was dat ze een Charmed One was. Jeremy was uit op haar krachten en die van haar zusters. Toen alledrie de zusters weer samen waren in The Manor, en Phoebe de spreuk oplas, werden de krachten die haar ontnomen waren door haar grootmoeder, om hen te beschermen tegen het eeuwig verliezen van hun krachten, aan haar terug geschonken. Jeremy was hier inmiddels van op de hoogte en probeerde Piper te doden. Waar hij geen rekening mee had gehouden, was het feit dat ze inmiddels wist dat ze die kracht had, alleen wist ze totaal niet hoe ze er aankwam of hoe ze hem gebruiken moest. Bij puur toeval bevroor ze hem. Piper heeft de kracht van Molecular Inhibition, met andere woorden, de kracht om de tijd te bevriezen. Na dat ze samen met haar zuster Jeremy heeft gedood, is het een tijdje stil rond haar liefdesleven, tot ze Leo Wyatt leerd kennen, de klusjesman die ze hebben ingehuurd. Wat ze niet weten, is dat Leo hun Whitlighter is, zeg maar de beschermengel van goede Heksen. Ze wordt verliefd op hem en hij op haar. Maar hun liefde is verboden. Ze is verscheurd hier door. Ook verschijnt Dan Gordon, de buurman in haar leven. Op hem wordt ze ook verliefd, alleen wordt ze later gedwongen om te kiezen tussen hem en Leo. Ze kiest uiteindelijk voor Leo, met wie ze trouwt op de Wiccan manier. Dit is gebeurd door Hand-Fasting. Een soort huwelijksovereenkomst van 1 jaar en 1 dag. Na deze periode kunnen beide kiezen om echt te gaan trouwen of om een punt achter de relatie te zetten. Beide beslissen om te gaan trouwen, wat later leidt tot de geboorte van Wyatt Matthew Halliwell. Een zoon, die daardoor breekt met een soort traditie, dat de Warren gezusters alleen maar dochters krijgen. Ook Wyatt is zeer krachtig, ook al is hij nog geen jaar oud.
Haar krachten groeien in verloop van tijd natuurlijk ook en ze verwerft de kracht van Molecular Combustion. Het versnellen van moleculen met zo'n snelheid dat ze ontploffen. Deze kracht is vaak van pas gekomen bij het vernietigen van Demons. Ze hoefde maar even met haar hand te draaien en een Demon was vernietigd. Na de dood van Prue werd Piper de oudste zuster en Phoebe de middelste, dit was voor allebei een grote verandering. Piper kon altijd op de steun van Prue rekenen, maar dat was nu niet meer mogelijk. Ze moest het nu zelf rooien. Dit gaat haar inmiddels goed af, ook al zal ze nooit de kwaliteiten van Prue hebben en dat is maar goed ook, iedereen is goed op zijn eigen manier.
Piper is in zekere zin gescheiden van Leo, maar door toedoen van een Demon zijn beide weer dichter naar elkaar toegegroeid. Ze heeft er inmiddels een dagtaak aan om Wyatt te beschermen tegen allerlei gespuis dat probeert of hem te doden of hem te ontvoeren en hem tot de Duistere kant te verleiden.
Piper Halliwell word gespeeld door Holly Marie Combs.


Vrij van geest, fantasierijk en net zo rebels, het is de jongste zuster, Phoebe, wiers nieuwsgierigheid en implusivitiet -of wat Prue zou zeggen, onbezorgdheid- dat The Power of Three compleetmaakt. Ze is dan ook de enigste die het gelukkigst was met het feit dat ze magische krachten hadden. Maar tegelijkertijd ook teleurgesteld dat ze geen actieve krachten zoals haar zusters heeft. De onlogische interval van het krijgen van een visioen uit het verleden, nu of toekomst, pas perfect bij haar karakter. Ze is het meest creatief van de zusters en dat talent gebruikt ze dan ook om de meest krachtigste spreuken te schrijven. Inmiddels heeft ze haar deel van de spreuken al wel geschreven, maar ze blijft nog steeds krachtige spreuken toevoegen. Hoe goed ze ook met spreuken is, ze heeft haar liefde voor Cole, die ze nog steeds ervaart op dit moment niet weg kunnen toveren. Cole, beter bekend als Beltahzor was door The Source op The Charmed Ones afgestuurd om ze te doden, maar zijn liefde voor Phoebe was sterker dan elke gevoel dat hij ooit had ervaren. Dat hij deze liefde kon ervaren kwam door zijn vader. Deze was een Mens en daardoor heeft Cole een menselijke helft die de overige Demons niet hebben. Ook al was zijn liefde sterk, het kwaad in hem kreeg toch de overhand en hij werd op den duur de nieuwe Source. Halverwege seizoen 5 heeft Phoebe bijgedragen bij het doden van Cole. ook al was het een alternatieve versie van haar uit een andere dimensie.
Haar krachten bestonden in seizoen 1 alleen nog maar uit Premenition, de gave van voorspellen. Door veel oefening en concentratie, kon ze deze visioenen op den duur zelf opwekken. Ze hoefde niet langer te wachten tot ze spontaan in haar gedachten verschenen. In het begin kon dat alleen nog maar op personen die bij haar in de kamer waren, maar op den duur groeide deze kracht ook. In seizoen 3 kreeg ze een nieuwe kracht; Levetation. Met deze kracht kon ze zweven. In het begin nog maar enkele seconden, maar inmiddels kan ze zelfs al vliegen en gebruikt ze deze kracht in combinatie met haar kick-boxing ervaringen en is ze daardoor een geduchte tegenstander voor Demons en ander gespuis. Aan het begin van seizoen 6 heeft ze de kracht van Empathcy. Ze kan nu voelen wat een ander voelt, en dit drijft haar in het begin tot waanzin. Het verkrijgen van deze kracht bewijst dat haar krachten nog altijd groeien en ze in de toekomst misschien een actieve kracht verwerft. Phoebe was ook de eerste van de zusters die de geest van hun grootmoeder zag. Dit was een teken dat Phoebe openstaat voor verschillende dingen die de anderen niet of nooit ervaren.
Omdat ze al vroeg school verlaten heeft en ze daar best spijt van heeft gekregen, is Phoebe in het 3e seizoen terug naar school gegaan. Zelfs daar kwam ze nog allerlei Demons en gespuis tegen. Ze heeft haar opleiding afgemaakt en heeft ook vele verschillende baantjes gehad. Toen ze moest zorgen voor een Onschuldige, heeft ze tijdelijk de functie van die gene overgenomen bij The Bay Mirror. Deze Onschuldige had een adviescolumn, die Phoebe inmiddels geheel heeft overgenomen. Na een tijdje kreeg ze daar een nieuwe baas waar ze tot over haar oren verliefd op werd. Zo verliefd zelfs dat ze The Manor heeft verlaten en met Jason, haar toenmalige vriend en tevens baas is meegegaan nar Tokyo. Toen ze hem vertelde dat ze een Heks was, kon hij daar niet mee leven. Net zoals de rest van de zusters heeft Phoebe niet veel geluk in haar liefdesleven...

Na Jason heeft Phoebe in zekere zin haar liefdesleven afgezworen, tot ze een visioen kreeg, waarin ze haar toekomstige dochtertje zag. Ze werd in een keer helemaal los geslagen en greep eigenlijk elke man aan. Zo ook Lesley, haar vervanger voor haar column. Toen achter af bleek dat hij ook niet de ware was, gaf ze de moed echt op. Pas toen Drake, een ex-demon en nu sterfelijk, in haar leven kwam, begon ze er weer een beetje in geloven.
Phoebe heeft de neiging om op onmogelijke mannen te vallen, ze viel voor Drake, terwijl ze wist dat hij, na hun ontmoeting nog maar 3 weken had te leven. Dit weerhield haar er niet van om toch volledig voor hem te gaan en alsnog voor de liefde te kiezen. Nu heeft de relatie van Piper en Leo ook meegeholpen. Toen die 2 eenmaal weer bij elkaar kwamen, zag Phoebe dat echte liefde bestond. Als ze alleen maar eens wist dat haar dode Demonische ex-man achter de komst van Drake zat.
Phoebe Halliwell wordt gespeeld door Alyssa Milano.


Paige is een hybride, dat klinkt heel erg, maar dat valt mee. Ze is een mengeling van Heks en Whitelighter. De Hekskant heeft ze van Patty geerfd, haar moeder en de Whitelighter kan van Sam, haar vader. Sam was de Whitelighter van Patty. Zij werden verliefd op elkaar en kregen een verboden kind, Paige. De liefde tussen een Heks en een Whitelighter is altijd taboe geweest. Daarom hadden Piper en Leo ook zoveel moeite om hun relatie te kunnen onderhouden. Als de Elders van het bestaan van Paige hadden afgeweten, hadden ze daar maatregelen tegen ondernomen, zoals bijvoorbeeld de krachten van Paige af te nemen. Het is maar goed dat ze het nooit te weten kwamen en het daardoor nooit hebben kunnen doen. Na het overlijden van Prue, heeft Paige er voor gezorgd dat The Power Of Three hersteld kon worden.
Paige, opgevoed door adotieouders, wist totaal niet dat ze Magisch aangelegd was en al helemaal niet dat ze ooit onderdeel uit zou gaan maken van de meest krachtigste Heksen ooit. Toen ze aan het begin van het 4e seizoen hier achterkwam, moest ze er niets van hebben. Na het verslaan van Shax ging ze er vandoor. Ze wou nooti weer iets met Piper en Phoebe te maken willen hebben, maar later kwam ze er achter dat ze altijd al wist dat ze anders was en dat ze door bepaalde krachten die richting inmiddels was opgestuurd. Ze kende Prue niet , maar wist wel dat ze naar haar begrafenis toe moest gaan. Toen ze van Phoebe te horen kreeg dat ze een Charmed One was, gaf ze de zelfde reactie als Prue toen die dat te horen kreeg van Phoebe.
Omdat ze later Heks werd, heeft ze hard moeten werken om op het zelfde nivo te komen als Piper en Phoebe, deze hadden al 3 jaar ervaring. Dit leidde soms tot hevige frustraties bij Paige, maar ze heeft zich er door heen geworsteld. Ze had ook, nadat ze alles geaccepteerd had, het idee dat Prue een soort Super Heks was en dat ze netzo goed moest worden. Dit was geheel onterecht. Niemand zou dit ooit van haar eisen. Nadat ze haar krachten beter leerde kennen, bleek dat ze over soort gelijke krachten als Prue bezat, alleen anders. Ze heeft ook de kracht van Telekinesis, alleen is die van haar Orbing Telekinesis. Ze hoeft maar aan iets te denken of het gewenste object op te noemen en ze kan het in haar handen laten verschijnen. Deze Orbing toevoeging heeft ze van haar vader, Sam. Hij was Whitelighter, dus heeft ze deze krachten van hem geerfd. Ze kon er in het begin alleen gebruik van maken als ze bang was of in het nauw gedreven werd. Na verloop van tijd kon ze ook op andere manieren gebruik maken van haar krachten.
Haar liefdes leven was niet veel beter dan dat van haar zusters. Ze heeft vele verkeerde vriendjes gehad en de enige goede vriend die ze heeft gehad, kwam haar later vertellen dat hij ging trouwen met een ander. Deze jongen kwam er bij toeval achter dat ze een Heks was. Hij heeft dit geheel geaccpeteerd en behandeld haar er niet anders om. Haar laatste liefde heeft ze leren kennen via verschillende bijbaantjes, want ik haar werkcarriere ging het ook niet zo lekker. Haar laatste baantje hield in dat ze een soort verpleegkundige/oppasser voor een oude vrouw was. Het toeval wou dat al haar baantjes een magisch tintje hadden, dus zo ook deze. Ze kwam onbewust in een magische familie vete terecht. Ze werd verliefd op een man die zijn verloofde door deze vete verloren was. Hij was de enigste van zijn familie die de Magie achter zich had gelaten, maar werd er door gedwongen om het toch te gebruiken. Paige heeft kunnen voorkomen dat hij het toch deed. Hij is zelf ook Magisch aangelegd en kan zich dus vinden in haar leefstijl....

Ook het persoonlijke leven van Paige heeft een grote schok doorstaan in Seizoen 7. Ze werd beetje voor beetje verliefd op Kyle Brodie, terwijl ze eigenlijk niets van hem wist. Toch had hij iets waardoor ze op den duur zich iets defenisief tegen haar zusters opstelde. Toen Paige eenmaal overtuigd was van het "goede" dat de Avatars konden doen, stemde ze er mee in om er voor te zorgen dat Utopia zou ontstaan.
Ze wist niet dat deze keuze haar nieuwe liefde zou kosten. Kyle was vanaf het begin af aan al op een persoonlijke klopjacht tegen de Avatars. Omdat Paige onder hun invloed was, kon het haar weinig schelen. Pas toen Leo de betovering ophief, kreeg ze een breakdown. Ze werd door Kyle gerust gesteld, hij werd voor zijn daden beloond en werd een Whitelighter. Alleen zou ze hem nooit meer zien. Vanaf dat moment is het aardig rustig in het privé-leven van Paige.Totdat ze Henry leert kennen. Hij is een agent die voor ex-gevangene een plek in de maatschappij zoekt. Al was ze niet zoekende, ze heeft toch liefde gevonden... Paige Matthews word gespeeld door Rose McGowan.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://magicalstar.actieforum.com
Idrial

avatar

Aantal berichten : 81
Leeftijd : 25
Registration date : 18-06-07

BerichtOnderwerp: Re: The Charmed Ones   do jun 28, 2007 3:45 pm

ik vind Phoebe en Paige het leukste ik kan niet kiezen aan Paige vind ik de krachten weer heel vet en aan phoebe gewoon hoe ze is zeg maar xD
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://middenaarde.darkbb.com
Sterretje

avatar

Aantal berichten : 130
Registration date : 18-06-07

BerichtOnderwerp: Re: The Charmed Ones   vr jun 29, 2007 9:33 am

en wat vind je van Piper & Preu dan?

_________________
Sterretje&Idrail HV's 4ever
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://magicalstar.actieforum.com
Idrial

avatar

Aantal berichten : 81
Leeftijd : 25
Registration date : 18-06-07

BerichtOnderwerp: Re: The Charmed Ones   vr jun 29, 2007 11:26 am

Piper's krachten zijn grappig en Prue is gewoon een domme slet xD alleen dat telekenese is leuk Smile
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://middenaarde.darkbb.com
Sterretje

avatar

Aantal berichten : 130
Registration date : 18-06-07

BerichtOnderwerp: Re: The Charmed Ones   vr jun 29, 2007 2:08 pm

dus bij Piper, Preu en Paige vind je de krachten het leukst maar Phoebe vind je verder het leukst

ik vind Paige erg leuk en dan ook haar krachten en hoe ze doet maar phoebe vind ik ook wel oké en piper ook maar Preu nee dat kan echt niet Very Happy
{Sorry als ik hier iemand mee beledigt hebt}

_________________
Sterretje&Idrail HV's 4ever
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://magicalstar.actieforum.com
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: The Charmed Ones   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
The Charmed Ones
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Magical Star :: Serie :: Charmed-
Ga naar: