Magical Star

RPG
 
IndexGalerijFAQZoekenRegistrerenGebruikerslijstGebruikersgroepenInloggen

Deel | 
 

 Familie & Vrienden

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Sterretje

avatar

Aantal berichten : 130
Registration date : 18-06-07

BerichtOnderwerp: Familie & Vrienden   ma jun 25, 2007 11:21 am

Familie En Vrienden


Omdat een Victoriaans huis zoals The Manor veel onderhoud nodig heeft, hebben ze de beslissing genomen om een klusjesman in te huren. Deze klusjesman is Leo Wyatt geworden. Wat de meiden niet weten, is dat Leo een Whitelighter is, een Beschermengel voor goede Heksen. De eerste die daar achterkwam was Phoebe. Maar ze werd niet geloofd. Onder andere ook omdat ze net zoals Piper wel intresse had in Leo. Phoebe heeft dat wel vaker, willen hebben wat een ander ook heeft. Maar gelukkig voor Piper voelde hij ook voor haar. Alleen durfden ze het beide niet te laten blijken tegen over elkaar. Na veel twijfel nam Piper de eerste stap. Dit tot groot genoegen van Leo. Alleen was hun relatie van het begin af aan al verboden. Whitelighters mogen geen relaties met Heksen beginnen. Maar toch zetten ze door. Ze werden gestraft; Leo mocht niet meer bij hun komen. Toen ze begonnen te dreigen met het opgeven van alles, mocht hij terug komen. Ze kregen een kans om het wel te laten werken. Als hun lot onder hun relatie leed, werd het voorgoed verbroken, maar beiden lieten blijken dat dat niet nodig was. Het ging zelfs zo goed met hen dat ze gingen trouwen. Tegen alle verwachtingen in raakte Piper zelfs zwanger van Leo. Ze was dolgelukkig met haar dochterje, deze had ze in de toekomst gezien. Leo was ook dolgelukkig, maar beide kregen ze een grote verrassing toen Piper moest bevallen. Hun dochter was een ZOON. Hij draagt de naam Wyatt Matthew Halliwell. Na verloop van tijd begon de relatie van Leo en Piper wel scheuren te vertonen. De problemen werden zo erg, dat ze gingen scheiden. Door toedoen van een Demon kwamen ze later weer bij elkaar, wat leidde tot de verwekking van hun 2e zoon Chris, die de functie van Leo overhad genomen toen die Elder werd. Chris kwam uit de toekomst om Paige en Phoebe te redden van The Titans. Daarbij moedigde hij Leo aan om Elder te worden. Dit deed Leo en Chris kreeg de functie van Whitelighter van The Charmed Ones. In het begin was Leo heel achterdochtig tegenover Chris, maar na verloop van tijd begon hij Chris te vertrouwen.
Dit is eigenlijk het 2e leven dat Leo leeft. Hij heeft eerder geleeft, van 1924 tot 1942. Hij kwam om in de Tweede Wereldoorlog. Omdat hij toen Hospik was en heel veel goed werk had gedaan, kreeg hij een ander leven er voor terug als Whitelighter voor goede Heksen. Het lot wou dat hij dus Whitelighter werd van The Charmed Ones. Zijn krachten bestaan uit Orbing, Regenerating (genezen) Thermal Regenerating (verhitten van dingen) en nog vele onbekende krachten.
Leo Wyatt wordt gespeeld door Brian Krause.


Er is niet veel bekend over Andy. Wel is bekend dat hij opgroeide met Prue en Piper en altijd door hen werd betoverd. Dit heeft hij nooit geweten, omdat Grams daar wel voor zorgde. Later werd hij Prue's High School Sweetheart (school-liefde), maar deze liefde doofde. Later, toen hij Prue weer tegenkwam, werd dit liefdesvuur weer aangewakkerd. Ze werden weer verliefd op elkaar. Zijn liefde voor haar begon te groeien, maar zijn achterdocht ook.
Hij was inspecteur bij de San Francisco Police en bij elke rare en gruwelijke moord waren Prue en haar zusters betrokken. Toen hij er achter kwam door een 24-uurs herinnerings spreuk dat Prue en haar zusters Heksen waren, had hij het er wel even moeilijk mee, maar kon er wel mee leven. Toen de spreuk uit gewerkt was, vergat hij wat hij wist, maar toch wist hij de zusters te identificeren als Heksen. Hij vertrouwde hen. Zijn vertrouwen was zo groot, dat hij zijn leven voor hen opofferde toen Tempus een Demon op hen afgestuurd had. Prue kwam later bij hem in The Astral Plane (gebied tussen leven en dood) en kreeg te horen dat dit had moeten zijn en dat ze ooit weer samen zouden zijn. Wisten zij veel dat ze over 2 jaar weer samen zouden zijn...........
Andy Trudeau werd gespeeld door T.W. King


Darryl is de partner van Andy en zijn beste vriend. Tijdens het 1e seizoen komt Darryl er achter dat Andy bepaalde dingen van de Halliwell zusters weet die zijn en hun wereld in gevaar kan brengen als het bekend wordt. Na de dood van Andy komt hij er zelf ook achter dat er meer is. Hij komt er achter dat ze iets zijn wat anderen niet zijn, als hij het lichaam van een huurmoordenares ziet, die door haar eigen kogels gedood is. Dat is op zich nog niet zo vreemd, maar er staan geen vingeradrukken van een ander op het wapen. Langzaamerhand begint hij dingen te vermoeden. Op een gegeven moment weet hij precies wat de zusters zijn en vanaf dat moment komt hij regelmatig bij The Charmed Ones om informatie en dergelijke te vragen bij vage zaken. Hij heeft ook vaak als dekking voor de meiden gefunctioneerd. Vaak heeft hij ze uit de problemen moeten halen, maar zij hem ook wel. Hoe moelijk hij het er soms mee heeft, hij is er wel achter dat zij de enigste bescherming van de Aarde zijn tegen al het Demon gespuis wat er rondzwerft op de Aarde.
Darryl Morris werd gespeeld door Dorian Gregory.


Dan is de nieuwe buurman die in het 2e seizoen zijn intrede doet. Hij wordt de nieuwe liefde van Piper, nadat hij verliefd op haar werd en er achter kwam dat ze vrijgezel was. Hij had een gruwelijke hekel aan Leo en ging op zoek naar allerlei dingen die Leo in een duister daglicht stelden. Hij kwam er wel achter dat dat niets uitmaakte, de liefde tussen Leo en Piper was zeer sterk, daar kon hij niet tussen komen. Hij woont samen met zijn nichtje Jenny naast de zusters.
Hij kwam in haar leven toen hij aanbood om kogelvrij glas te plaatsen nadat Ms Hellfire de boel daar vernield had. Maar Dan krijgt nooit echt een voet tussen de deur bij Piper. En al helemaal niet toen hij er achter kwam dat ze een Heks was. Aan het einde van Seizoen 2 gaat het mis met Dan nadat hij te weten is gekomen dat ze een Heks is. Piper was kapot toen ze dit zag. Ze deed een wens om ervoor te zorgen dat Dan doorging met zijn leven. Tot grote vreugde van Piper kwam hij vertellen dat hij in een andere stad een goede baan kon krijgen en nam hij afscheid van Piper en haar zusters.
Dan Gordon werd gespeeld door Greg Vaughan.


Cole Turner/Belthazor zijn één en dezelfde persoon. Cole is medewerker bij een rechtbank en Belthazor is de persoonlijke moordenaar van The Source. Hij wordt er op uit gestuurd om The Charmed Ones te doden. Hij heeft vaak vele kansen gehad om dat te doen. Helemaal toen Phoebe verliefd op hem werd. Ze verbleef wel eens alleen bij hem. Dan hoefde hij alleen zijn slag maar te slaan. Blijkbaar heeft hij iets wat de kracht van Phoebe blokkeerd, want ze is er nooit 1x achter gekomen dat hij Beltahzor was, de Demon waar zei en haar zusters naar op zoek waren. Zijn liefde voor Phoebe zorgt er voor dat hij The Charmed Ones niet vermoord. The Triad (een organisatie van Demons) wil hen ook dood hebben, maar Cole vermoord hen voordat ze The Charmed Ones iets aan kunnen doen. Vanaf dat moment is hij een verrader en staat hij op elke lijst van Demons om vermoord te worden.
Phoebe's zusters komen erachter dat hij Belthazor is en vragen zich af waarom ze dat nooit eerder door hadden. Cole is half Mens, half Demon. Zijn vader was Mens, daardoor kan hij onder andere lief hebben en is hij verliefd geworden op Phoebe. Daarom kon hij zich ook zo goed vermommen als Mens. Later bleek dat de liefde die hij voelde voor Phoebe hen in gevaar bracht, ook bij haar zusters. Daarom besloten ze zijn dood in scene te zetten. Prue en Piper geloofde Phoebe toen ze zei dat ze Cole gedood had. Maar hij leefde nog. Aan het einde van Seizoen 4 kwam Phoebe er achter dat ze zwanger van hem was. Maar eigenlijk was ze zwanger van de nieuwe Source. Hij beheerste haar helemaal. The Seer nam het kind van haar af en wou het zelf baren en opvoeden, maar het kind was te sterk. Samen met Piper en Paige versloegen ze The Source voor de 3e keer. Cole bleef wel Demonkrachten behouden en probeerde nog meerder malen The Charmed Ones uit de weg te ruimen. In Centennial Charmed had hij een alternatief universum gemaakt waarin Prue en Paige beide dood waren, dus The Charmed Ones bestonden niet meer. Paige uit dit universum kwam door toeval in het alternatieve universum terecht en kwam er achter wat Cole gedaan had. Ze probeerde Piper en Phoebe te overtuigen van het feit dat ze ook Charmed Ones waren. Na verloop begonnen de zusters haar te geloven en alternatieve Phoebe dood Cole met het drankje dat ze al vaker wilden gebruiken. Cole's dood bracht alles weer in orde. In de 150ste aflevering van Charmed kwam Cole nog eenmaal terug. Hij zag in dat zijn dood en verraad de liefde die Phoebe kon voelen voor een ander had aangetast. Uit pure liefde voor haar, stuurde hij Drake op haar af. Hij liet haar inzien dat de liefde in haar zit. Ze werd verliefd op Drake en kreeg zo weer vertrouwen in de liefde. Cole's laatste wens voor Phoebe was uitgekomen.
Cole Turner werd gespeeld door Julian McMahon. Belthazor door Micheal Bailey Smith.

_________________
Sterretje&Idrail HV's 4ever
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://magicalstar.actieforum.com
Sterretje

avatar

Aantal berichten : 130
Registration date : 18-06-07

BerichtOnderwerp: Re: Familie & Vrienden   wo jun 27, 2007 2:05 pm


Chris verscheen opeens tijdens een aanval van The Titans, daarbijredde hij zijn Phoebe en Paige van verstening. Hij beweerd dat hij ongeveer 20 jaar uit de toekomst komt om de zusters te helpen bij het verslaan van The Titans. Nadat hij dat gedaan heeft, komt hij erachter dat hij vast zit in het heden en niet weer terug kan naar de toekomst, want die is door zijn komst geheel veranderd. Nadat Leo mede door zijn aandringen de positie van Elder accepteerd, wordt Chris aangewezen als Whitelighter van The Charmed Ones. Langzamerhand blijkt dat hij met nog een reden naar het verleden is gekomen. Hij probeert Wyatt te redden. In de toekomst is Wyatt de slechte Warlock ooit. Hij stuurt The Charmed Ones op allerlei verschillende missies om er voor te zorgen dat de Demon die Wyatt ontvoerd zijn kans niet krijgt en dat Wyatt een Heks blijft. Leo was de eerste die hier achter kwam en vertrouwt hem daarom meer dan de The Charmed Ones. Dit komt ook omdat hij een deal met een Demon heeft gesloten om hen een lesje te leren. Nadat Phoebe een kijkje in de toekomst kon nemen, kwam ze erachter dat Chris de 2e zoon van Piper en Leo is. Hij heeft er nu dus nog een missie bij, er voor zorgen dat zijn ouders weer bij elkaar komen en hem zullen verwekken. Het leek erop dat alles te laat was, hij begon al te vervagen, maar gelukkig kwam alles nog op tijd weer goed.
Chris liet zichzelf niet te dicht bij Piper, omdat ze in de toekomst zal sterven terwijl hij nog jong was. Piper wist dit niet en dacht dat hij haar haatte. Ook toen ze erachter kwam dat hij haar zoon is, dacht ze nog dat zij iets fout had gedaan in de toekomst waardoor hij niet met haar omwou gaan. Haar vader, Victor Halliwell leeft in de toekomst nog wel een daarmee heeft Chris een heel goede band. Hij vertrouwt zijn grootvader dus ook toe wat er met Piper gebeurd. Hij verteld haar wat er te wachten staat voor haar. Ze verzekerd hem dat ze voorzichtig zal zijn en dat zijn komst waarschijnlijk haar dood wel voorkomen zou hebben. De toekomst is immers al meerdere keren veranderd na zijn komst. Leo kreeg ook te weten dat Chris zijn zoon is. maar Chris wil helemaal niets van hem weten. In de toekomst was Leo er nooit voor hem. Chris valt daarom gigantisch tegen hem uit. Nu dat Leo weet wat er fout is gegaan, heeft hij er aan gewerkt en is de band stapsvoetgewijs beter geworden. Samen met de Charmed Ones en zijn vader vecht Chris voor de toekomst van iedereen. Dit gevecht, eigenlijk zijn persoonlijke Kruistocht, zou hem fataal worden. Als ze erachter komen dat Gideon achter Wyatt aanzit en Chris hem aanvalt, steekt Gideon hem neer. Chris is dodelijk gewond en sterft in bijzijn van zijn vader en Paige. Op de dag dat Chris sterft, wordt hij ook geboren. Maar of zijn gevecht iets heeft veranderd aan de toekomst zullen we nog te weten moeten komen. Chris is vernoemd naar Leo's vader; Christopher.
Christopher Halliwell werd gespeeld door Drew Fuller


Piper en Leo's eerst geboren zoon heet Wyatt Matthew Halliwell. Wyatt naar zijn vader, Matthew naar zijn tante Paige, die haar leven voor hem waagde en Halliwell omdat die naam door Goed wordt gerespecteerd en door Kwaad wordt gevreesd.

Een voorspelling had het over de geboorte van een Twice Blessed Child, die geboren zou worden op een dag wanneer 3 Planeten in 1 lijn stonden op een Wiccan Sabbat tijdens de Aurora Borealis (Aurora Borealis is de officiele naam van het Noorderlicht). Op die dag zou alle Magie van de wereld verdwijnen. Nadat het Kwaad de voorspelling had ontdekt, gingen ze op zoek naar het Twice Blessed Child en maakten een plan om dit kind aan de Kwade kant te krijgen. Wyatt was voorbestemd om een krachtig persoon te worden, dit zou zowel voor de Goede als de Kwade kant kunnen, daarom wou de Kwade kant hem ontvoeren en opvoeden als de nieuwe Source. Maar gelukkig wisten Phoebe en Paige hem te beschermen tegen het Kwaad.
Zijn krachten zijn nog lang niet allemaal ontdekt, maar de volgende heeft hij sowieso tot zijn beschikking; Orbing, Telekinetic Orbing, Forcefield. Toen de zusters er achterkwamen dat er vele Demons achter hem aan zaten, gingen ze op jacht om zoveel mogelijk te doden. The Crone wist hen te vertellen dat er een verbond gesloten zou worden om Wyatt te beschermen, want als er een oorlog om hem zou beginnen, zou Kwaad hier meer van lijden van sterker van worden. Toen het moment daar was om hem een naam te geven, hadden Piper en Leo een probleem van het moment af dat Piper wist dat ze zwanger was, was ze er van uitgegaan dat ze een dochter zou krijgen, gezien het toekomstbeeld dat ze heeft gehad.
Zijn broertje, Chris is uit de toekomst gekomen om hem te beschermen tegen het Kwaad. Later kwamen ze er achter dat juist een Elder schuldig was aan het feit dat Wyatt ooit het sterkte Kwaadaardigste wezen ooit zou worden. Maar of Chris' zijn pogingen effect hebben gehad, zullen we nog niet te weten komen.


Ze verscheen als donderslag bij heldere hemel. Een nieuwe Heks die net haar krachten had ontvangen en direct al een vendetta voerde tegen Demons. Ze wist eigenlijk van toeten nog blazen, wat dat betreft is het een wonder dat ze al die keren het overleefd had. Ondanks dat Paige "dood" was, kreeg ze Billie toegewezen als Charge. In vermomming zocht ze Billie op. Al snel had Billie door dat ze met de Charmed Ones te maken had. Ze was de enige die dit wist. In ruil voor lessen en begeleiding, zou Billie in zekere zin de rol van de meiden overnemen, nu deze ondergedoken waren.. Al snel leert Billie meer en meer bij en wordt ze door de familie opgenomen. Ze is vaker in The Manor te vinden dan in haar eigen Campus kamer. Al doende krijgt ze steeds meer en meer vertrouwen van de meiden en ook van The Book. ze kan hem inkijken wanneer ze wil en maakt dan ook dankbaar gebruik van dit feit. In zekere zin is Billie verantwoordelijk voor het huwelijk tussen Phoebe en Dex. Ze heeft met een spreuk de band tussen Phoebe en Dex flink versnelt. Zo erg dat ze al heel snel gingen trouwen en Phoebe vermoedde dat ze zwanger van Dex was. Dit alles was gelukkig snel weer rechtgezet. Op een gegeven moment kreeg Billie flashbacks naar haar jeugd. Ze herinnerde zich de ontvoering van haar zus Christy. Ze wist dat ze nu met haar krachten Christy kon vinden. Ze zette met de meiden alles op alles om Christy te vinden. Uiteindelijk zou dit ook lukken...
Zoals elke Heks die in The Manor verblijft, raakte Billie ook onder invloed van dingen. Ze veranderde in een soort Superheks, hierbij muteerde ze ook. Door dit virus ging de conditie van haar lichaam heel snel achteruit en zou ze uiteindelijk sterven. Om Billie te redden, lieten de meiden zich ook besmetten met dit virus om zo voor een anti-gif te zorgen. Ook raakte Billie onder de invloed van de Belt of Gaea. Hierdoor veranderde ze in een soort Super Girl, alle oude krachten van de Riem oproepend. Als ze dat deed, zette ze de Battle of the Sexes (de eeuwige strijd tussen man en vrouw) kracht bij aan de vrouwen kant. Alles wat al eeuwen sluimerde tussen beide geslachten, haalde ze met de Riem onbewust weer op.
Billie Jenkins wordt gespeeld door Kaley Cuoco.

_________________
Sterretje&Idrail HV's 4ever
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://magicalstar.actieforum.com
Idrial

avatar

Aantal berichten : 81
Leeftijd : 25
Registration date : 18-06-07

BerichtOnderwerp: Re: Familie & Vrienden   do jun 28, 2007 3:41 pm

Yeeaaaahhh Chris staat erbij ik vind hem de aller coolste/knapste jongen uit Charmed mijn top 3 charmed ones;
1: Phoebe/Paige [kan niet kiezen]
2: Piper
3: Prue

top 3 demons:
1: Barbas
2: Black Lighters
3: Windigo

top 3 mannen/jongens:
1: Chris
2: [goede] Wyatt
3: Cole
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://middenaarde.darkbb.com
Sterretje

avatar

Aantal berichten : 130
Registration date : 18-06-07

BerichtOnderwerp: Re: Familie & Vrienden   vr jun 29, 2007 9:38 am

1: Phoebe/Paige [kan niet kiezen]
2: Piper
3: Prue

top 3 demons:
1: Barbas
2: Black Lighters
3: de bron (cole dan)

top 3 mannen/jongens:
1: Chris
2: [goede] Wyatt
3: Cole

Shocked wat eng bijna het zelfde:P

_________________
Sterretje&Idrail HV's 4ever
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://magicalstar.actieforum.com
Idrial

avatar

Aantal berichten : 81
Leeftijd : 25
Registration date : 18-06-07

BerichtOnderwerp: Re: Familie & Vrienden   vr jun 29, 2007 11:25 am

oeehhh... freakyyy..... maar we wisten al dat we veel op elkaar leken dus... Wink
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://middenaarde.darkbb.com
Sterretje

avatar

Aantal berichten : 130
Registration date : 18-06-07

BerichtOnderwerp: Re: Familie & Vrienden   vr jun 29, 2007 2:09 pm

ja het is echt wel eng...

Anna: DEBBY!!!!!!!!!!!!!
Debby: ik vind jou echt eng!

_________________
Sterretje&Idrail HV's 4ever
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://magicalstar.actieforum.com
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Familie & Vrienden   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Familie & Vrienden
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» nieuwe vrienden (thunderstrike)
» Voogd / Ouders (+ overige familie) gezocht!

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Magical Star :: Serie :: Charmed-
Ga naar: