Magical Star

RPG
 
IndexGalerijFAQZoekenRegistrerenGebruikerslijstGebruikersgroepenInloggen

Deel | 
 

 Afleveringen

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Sterretje

avatar

Aantal berichten : 130
Registration date : 18-06-07

BerichtOnderwerp: Afleveringen   ma jun 25, 2007 11:18 am

Beschrijvingen Afleveringen Seizoen 1
Something Wicca This Way Comes
De aflevering waar het allemaal mee begon. Na het overlijden van hun grootmoeder, komen de zusters Prue, Piper & Phoebe Halliwell weer samen in hun oude huis. Dit huis hebben ze van hun grootmoeder geerfd. Niemand wou het eigenlijk hebben, maar het is al jaren in de familie, dus hebben ze besloten om er met zijn allen in te trekken. Phoebe gaat op een avond kijken of ze eindelijk eens op de Zolder kunnen komen, deze is al jaren afgesloten. Ze probeert de deur te openen, en net als ze zich omdraait gaat de deur open. Ze gaat naar binnen en vind een kist met daarin een dik en oud boek. Daarin staat een oude spreuk. Deze leest ze op en daarmee zorgt ze er voor dat zij en haar zuster The Charmed Ones worden, de meest krachtigste Goede Heksen die de wereld ooit heeft gekend. Piper komt er ook achter dat haar verloofde een Demon is die het op hun krachten heeft voorzien. Ze realiseren zich dat dit nog maar het begin is.

I've Got You Under My Skin
Jonge meiden verdwijnen zomaar zonder reden. De politie staat voor een raadsel. Een vriendin van Phoebe verdwijnt ook spoorloos, ze is voor het laatst gezien toen ze met een fotograaf mee ging. Maar ze kunnen niet bewijzen dat hij er iets mee te maken heeft. Als Phoebe op een avond in een cafe zit, ziet ze een oude vrouw die haar herkent. Phoebe herkent haar niet, totdat ze een tatoeage van de vrouw ziet. Deze had haar vriendin ook en op precies dezelfde plaats. Langzamerhand komt Phoebe er achter dat de fotograaf er wel degelijk wat mee te maken heeft. Hij is een Demon die leeft van de jeugd van zijn modellen.

Thank You For Not Morphing
Na een afwezigheid van een aantal jaren verschijnt hun vader op eens op de stoep. Maar niet zonder reden. Hij heeft samengespannen met een stel Shape Shifters die achter The Book Of Shadows zitten. Ondanks dat Prue een hekel aan haar vader heeft, red ze hem wel nadat ze door heeft wie haar vader is.

Dead Man Dating
Nadat een man door een aantal dieven gedood is, moet zijn ziel zo snel mogelijk de oversteek maken, omdat hij dan anders voor goed in de hel zal branden. Hij komt er achter dat Phoebe hem kan zien en probeert haar er van te overtuigen dat ze zijn lichaam moet begraven en zijn moeder vertellen wat er gebeurd is, alleen dan kan zijn lichaam de oversteek maken. Piper helpt hem er ook bij en ze wordt verliefd op hem.

Dream Sorcerer
Prue wordt al enkele nachten in haar dromen lastiggevallen deoor een man. Ze kan er maar niet achter komen wie het is. Deze man heeft via dromen al meerdere vrouwen gedood. Hij probeert nu ook Prue te doden, maar ze is sterker dan dat hij is en dood hem daarbij.

Wedding From Hell
Piper wordt ingehuurd om een huwelijk te catereren. Bij toeval komen ze er achter dat de bruidegom helemaal niet wil trouwen met de bruid, maar dat zij zijn moeder onder dwang heeft gezet. De bruid is een Demon genaamd Hecatate die dingen voor de moeder heeft gedaan en in ruil darvoor wil ze met haar zoon trouwen en er zo voor zorgen dat ze een nakomeling krijgt.

The Fourth Sister
Onder invloed van Kali probeerd een meid zich bij The Charmed Ones binnen te dringen, maar dit lukt niet helemaal. Pas nadat ze met Kit, de kat voor de deur staat, beginnen de zusters haar te vertrouwen, totdat ze er achter komen dat ze onder invloed van Kali is.

The Truth Is Out There ... And It Hurts
Prue spreekt een spreuk uit over Andy om er achter te komen wat hij vindt van het feit dat ze een Heks is. Het antwoord dat ze krijgt is niet wat ze had verwacht en besluit daardoor haar relatie met Ancdy te verbreken. En daarbij moeten de zusters er ook nog voor zorgen dat ze een Demon vinden die onschuldige mensen dood, omdat ze in de toekomst een middel vinden dat ze tegen hem zullen gebruiken.

The Witch Is Back
Matthew Tate is na eeuwen gevangenschap bevrijd en zint op wraak. De Heks die haar gevangen heeft gezet leeft dan niet meer, hij heeft er voor gezorgd dat ze gedood zou worden op de brandstapel, maar haar nazaten zullen de wraak ondergaan. Prue, Piper en Phoebe zijn de nazaten van deze Goede Heks genaamd Melinda Warren. Samen met Melinda zorgen ze er voor dat Matthew opnieuw opgesloten wordt in een medaillion en dat hij nooit weer bevrijd zal worden.

Wicca Envy:
Rex en Hanna, 2 collega's van Prue zijn eigenlijk Demons die het hebben voorzien op de krachten van The Charmed Ones. Door middel van manipulatie en chantage lijkt hun plan te lukken, maar door slim ingrijpen van de zusters worden beide Demons voorgoed verbannen naar de Hel.

Feats Of Clay:
Een oude liefde van Phoebe keert terug. Met hem neemt hij een urn mee die vervloekt is. Een ieder die deze urn steelt, zal door toedoen van The Guardian of The Urn sterven. De zusters doen er alles aan om Clay te redden

The Wendigo
Piper wordt aangevallen door een monster dat door Anduy en de FBI wordt gezocht. Maar zelf wordt ze ook een slachtoffer van het monster. Prue huurt Phoebe in wat leidt tot de zoektocht naar een verloren kind.

From Fear To Eternity:
De Demon of Fear heeft het op The Charmed Ones voorzien. Alleen het overwinnen van hun grootste angst zal hen redden.

Secrets And Guys
Prue redt een jonge heks en krijgt daardoor ook weer vertrouwen in het hebben van kinderen. Phoebe komt er achter dat Leo een beschermengel van Heksen is en dat hij zijn relatie met Piper moet verbreken.

Is There A Woogie In The House?
Het monster uit de jeugd van Phoebe, The Woogie Man is terug om van haar bezit te nemen. Alleen Phoebe weet welke spreuk hem vernietigd, maar zij is inmiddels onder zijn invloed.

Which Prue Is It, Anyway?
Als Phoebe een visioen krijgt waarin Prue doodgestoken wordt, doet Prue besluiten om drastische maatregelen te nemen om haar leven te redden. Helaas pakt dit verkeerd uit en zijn er opeens 3 Prue's.

That 70's episode
Een Demon die het leven van Patty heeft gespaard, is gekomen om die schuld te vereffenen. Hij wil de krachten van The Charmed Ones hebben. Maar zij willen het niet opgeven. Door een spreuk belanden ze in de jaren '70 en proberen hun toekomst te veranderen.

When Bad Warlocks Go Good
Een Demon, 1 van de 3 broers die de Duistere Charmed Ones zijn, besluit om zijn verleden achter zich te laten, maar zijn broers laten dat niet toe. The Charmed Ones zetten alles op alles om de man te helpen.

Blind Sided
Een jongen wordt ontvoerd door een Grimlock en The Charmed Ones moeten alles op alles zetten om hem te redden. Een journalist komt er achter dat Prue bepaalde krachten heeft en wil haar daar mee chanteren.

The Power Of Two
Phoebe heeft een visioen van een Evil Spirit die probeert van Alcatraz te ontsnappen en er zo voor te zorgen dat de mensen die verantwoordelijk waren voor zijn dood, zelf te doden om wraak te nemen.

Luv Hurts
Piper komt erachter wie Leo precies is. Als hij hen vraagt om een vrouw te beschermen tegen een Darklighter, raakt hij gewond en is hij stervende. Piper gebruikt een spreuk om hun krachten te wisselen om zo Leo te redden. Maar het werkt niet,. Daarbij heeft ze ook nog de krachten van Phoebe en Prue verwisseld

Deja Vu All Over Again
Door toedoen van Tempus. een Tijds Demon wordt de dag keer op keer herhaald en ziet Phoebe keer op keer dat Andy sterft. Samen met Prue en Piper probeerd ze Andy te redden. Maar deze offert zijn leven op om The Charmed Ones te redden.

_________________
Sterretje&Idrail HV's 4ever
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://magicalstar.actieforum.com
Sterretje

avatar

Aantal berichten : 130
Registration date : 18-06-07

BerichtOnderwerp: Re: Afleveringen   wo jun 27, 2007 2:09 pm

Beschrijvingen Afleveringen Seizoen 2


Witch Trial
Een jaar nadat ze Heksen zijn geworden, verschijnt er een Demon genaamd Abraxas die The Book steelt en alle spreuken achterstevoren opleest. Zodra hij bij het begin van het boek is, zijn de krachten van The Charmed Ones voorgoed verloren. De meiden moeten vechten tegen Demons die ze al verslagen hebben

Morality Bites
Phoebe krijgt een visioen over zichzelf waar ze gedood wordt op de brandstapel. Het lijkt er op dat ze een moord in de toekomst gaat plegen. The Charmed Ones gaan naar de toekomst om te kijken of ze dit kunnen voorkomen.

The Painted World
Prue neemt een schilderij van het werk mee naar huis en ze komen er achter dat er iemand in het schilderij zit. Door gebruik te maken van Rontgen komen ze een spreuk tegen op het schilderij. Na het opzeggen van de spreuk komen ook Piper en Prue vast te zitten in het schilderij. Het is nu aan Phoebe om haar zusters te redden.

The Devil's Music
Een Demon die een band onder zijn macht heeft komt in P3. Daar heeft de band een optreden. De manager lokt verschillende meiden back-stage mee onder de valse voorwendselen dat ze de band zullen ontmoeten. Maar hij doet het om de Demon te voorzien van mensen die hij verorberd.

She's A Man, Baby, A Man!
Phoebe heeft het idee dat ze een Succubbus Demon is omdat ze levende dromen heeft waarin ze gelinkt is met een echte Succubbus. Door een spreuk veranderd Prue in een man en kunnen ze nu opzoek gaan naar de Demon.

That Old Black Magic
Door toedoen van wandelaars is een Warlock bevrijdt uit haar gevangenis. Ze zint op wraak en kruist daarbij het pad van The Charmed Ones. Alleen de 7e zoon van de 7e zoon van degene die haar heeft gevangen gezet kan haar doden. Beide partijen zijn op zoek naar deze jongen.

They're Everywhere
Een jongen genaamd Eric wordt achtervolgd door Demons genaamd Collectors die het geheugen van hun slachtoffers vernietigen. Eric heeft een eeuwenoud tablet vertaald waar gedetailleerde informatie over de toekomst en het verleden op staat. Daarom is hij het slachtoffer van deze Demons.

P3 H20
20 jaar na de dood van haar moeder komt Prue weer bij het meer waar ze gestorven is. de Demon die haar gedood heeft, leeft nog steeds in het meer. Vast besloten van wraak wil ze de Demon vernietigen.

Ms. Hellfire
The Chamed Ones zijn het doelwit van een huurmoordenaar. Om er achter te komen wie het op hen heeft gemunt,neemt Prue de plaats van de huurmoordenaar in om daar achter te komen.

Heartbreak City
Phoebe komt Cupido tegen en hij vraagt haar of ze hem kan helpen bij het vernietigen van Drazi, een Demon die verliefd werd op een Mens maar door haar werd afgewezen. Hij heeft de Ring van Cupido en is vast besloten om zo alle liefde uit te roeien.

Reckless Abandon
Morris zet zijn baan op het spel als hijj Phoebe een vondeling mee naar huis laat nemen, omdat ze het kind kunnen beschermen tegen een wraakzuchtige geest. Ze brengen het kind naar zijn huis, waar ze ontdekken wat er precies aan de hand is.

Awakened
Piper is het slachtoffer van een onbekend en levensbedreigend virus. Phoebe en Prue negeren de regels en gebruiken een spreuk voor persoonlijk gebruik, ook al is dit verboden en zal de spreuk hun achterhalen.

Animal Pragmatism
Klasgenoten van Phoebe hebben een liefdesspreuk gemaakt waarmee ze voor 24 uur dieren in mensen kunnen veranderen. Phoebe leest de spreuk en past hem wat aan. Nadat de spreuk opgezegd is, willen de dieren dat The Charmed Ones hen voorgoed in mensen veranderen.

Pardon My Past
Als een aanwezigheid het heeft voorzien op Phoebe en dat dodelijke gevolgen kan hebben, besluit ze om een vorig leven te bezoeken waarin ze er achterkomt dat ze in een vorig leven een relatie heeft gehad met een Demon en door haar nichten vermoord is.

Give Me A Sign
Nadat een oude vlam van Prue uit de gevangenis ontsnapt aan een Demon genaamd Litvack, zoekt hij haar op en ontvoerd haar, haar er van overtuigen dat ze hem moet helpen Litvack te doden. Prue besluit hem te helpen, maar dat kan alleen maar als haar zuster ook overtuigd zijn van zijn bedoelingen.

Murphy's Luck
Prue krijgt de opdracht de Ongelukkigste vrouw van San Francisco te fotograferen, maar al snel komt ze erachter dat er meer achter deze fotoshoot schuilt dan dat ze dacht. Ze valt zelf ook ten prooi aan veel ongeluk, dat veroorzaakt wordt door een Darklighter

How To Make A Quilt Out Of Americans
Als een oude familievriendin, Aunt Gail hen vraagt haar te helpen bij het vernietigen van een Demon genaamd Cryto, komen The Charmed Ones er achter dat Gail hen bedrogen heeft. Ze heeft het voorzien op de krachten van The Charmed Ones zodat Cryto deze kan krijgen en haar verjongd.

Chick Flick
Nadat ze gevochten hebben tegen een Demon en deze per ongeluk een karakter uit de film laat stappen, stuurt hij een bijlmoordenaar en ander gespuis op hen af om ze te doden. Deze strijd zet zich later verder voor op het witte doek.

Ex Libris
Een klasgenoot van Phoebe is gedood door een Demon die de mensheid in de gaten houdt, zodat er niets gepubliceerd of bekend gemaakt zal worden over het Demonrijk. Phoebe heeft belooft dat ze de Demon op zal zoeken en haar dood zal wreken.

Astral Monkey
De dokter die Piper heeft behandeld toen ze onder invloed was van het virus, is op zoek gegaan naar de oorzaak van het snelle genezen van Piper. Daarbij krijgt hij per ongeluk de krachten van de zusters door een bloedtransfusie. Met zijn nieuw verworven krachten, oogst hij organen van onschuldigen om zijn stervende zus te redden. The Charmed Ones staan voor een moeilijke opgave, wat te doen met de dokter.

Apocalypse, Not!
De zusters staan tegen over de 4 Ruiters van de Apocalypse. Als Prue en 1 van de Ruiters door een ongeluk vast komen te zitten, moeten ze samenwerken om beide te bevrijden, maar geen enkel kamp vertrouwd de ander. Piper en Phoebe worden gedwongen om te kiezen tussen hun zuster of het redden van de wereld.

Be Careful What You Witch For
Moe van het verliezen van ontelbare Demons aan The Charmed Ones, een Demon Raad stuurt een geest op The Charmed Ones af, die er voorzorgt dat hun wensen vervuld worden, maar niet op de manier dat ze wilden, zodat hun krachten uit balans zijn en ze makkelijk het slachtoffer worden voor de Raad.

_________________
Sterretje&Idrail HV's 4ever
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://magicalstar.actieforum.com
Sterretje

avatar

Aantal berichten : 130
Registration date : 18-06-07

BerichtOnderwerp: Re: Afleveringen   wo jun 27, 2007 2:09 pm

Beschrijvingen Afleveringen Seizoen 3


Honeymoon's Over
Prue is ongerust over het feit dat The Triad, een Demonische Raad, achter de aanvallen van de afgelopen 2 jaar zit. En ze is ook kwaad dat Piper haar en Phoebe heeft achtergelaten. Als ze getuigen zijn van een moord door een Demon, wordt er nogmaals duidelijk benadrukt dat The Power Of Three eigenlijk niet verbroken kan zijn

Magic Hour
Piper is in het geheim haar huwelijk met Leo aan het plannen, wat The Powers That Be mogen er niet achterkomen. Maar helaas komen ze er achter en slaan genadeloos terug. Ondertussen moeten ze een verliefd stel redden van een vloek van een Demon, daarbij zorgend dat geen van beide zich op offert om de vloek te verbreken.

Once Upon A Time
Om een klein meisje te redden, spreken Prue en Phoebe een spreuk over zichzelf uit zodat ze de trollen kan zien die het meisje belagen. Ondertussen is Piper aan het staken omdat ze haar relatie met Leo niet voort mag zetten

All Halliwell's Eve
The Powers That Be sturen The Charmed Ones terug naar de tijd van de Heksenjagers om een Coven van de ondergang te redden en daarbij hun eigen toekomst.

Sight Unseen
Nadat er in gebroken is in The Manor, zijn The Charmed Ones vastbesloten om er achter te komen welke Demon hier achter zit.

Primrose Empath
Piper en Phoebe zijn in een race tegen de klok bezig om Prue te redden van een spreuk die zich tegen haar heeft gekeerd. Ze had een Empath bevrijd, maar voelt nu precies wat de hele wereld voelt en dat zal zeker tot haar vernietiging leiden.

Power Outage
Cole gebruikt een ruzie tussen de zusters om hen uit elkaar te drijven en daarbij The Power Of Three te verzwakken zodat ze een makkelijker doelwit voor hem worden.

Sleuthing With The Enemy
Als ze er achter komen dat Cole de Demon is die ze moeten vernietigen is Phoebe verscheurd tussen het feit om de Demon te doden en daarbij de man waar ze van houdt of hem te laten leven met alle gevolgen van dien.

Coyote Piper
Als Piper zenuwachtig is voor haar High School Reunion, neemt een Demon bezit van haar lichaam en laat een geheel andere kant van Piper zien.

We All Scream For Ice Cream
Als Phoebe en Prue in een soort parallel universum in een ijscowagen terecht komen, en denken dat de bestuurder een Demon is, bevrijden ze per ongeluk Demon Childeren.Om deze fout t herstellen hebben ze de hulp van Piper en hun vader nodig.

Blinded By The Whitelighter
The Charmed Ones staan oog in oog met de meest krachtigste Demon die ze tot nu toe tegen kwamen. Deze Demon heeft de kracht om de krachten van een Heks uit haar te zuigen en deze voor zichzelf te gebruiken. Door een ongeluk bezit hij ook de kracht van Orben en daarmee zijn The Whitelighters in gevaar. Als zij vernietigd zijn, kan hij in alle rust alle Heksen vernietigen.

Wrestling With Demons
Als Prue er achter komt dat een ex-vriend van haar een opleiding tot Demon volgt, zet ze met haar zusters alles op alles om hem en de Demon die dit regelt te stoppen.

Bride And Gloom
Piper en Phoebe zijn bezeten door Duistere Krachten en raken er langzamerhand steeds meer besmet mee. Prue wordt gedwongen om een huwelijk met een Demon aan te gaan, zodat deze The Book in zijn macht kan krijgen.

The Good, The Bad And The Cursed
Phoebe raakt lichamelijke en geestelijk verbonden met een geest uit het verleden. Alles wat hij ervaart, ervaart zij ook. Zelfs als hij stervende is. Prue en Cole gaan samen naar het verleden om Phoebe te redden.

Just Harried
Piper bid voor een Demonvrij huwelijk, maar Prue's Astral Self heeft andere plannen met deze dag. Alles gaat anders dan dat ze verwachtten. Prue is zich van geen kwaad bewust over de acties van haar Astral Self.

Death Takes A Halliwell
Prue, moe van het steeds verliezen van een Onschuldige, verlaat een stervend iemand omdat ze toch The Angel of Death niet kan verslaan. Deze laat haar inzien dat het leven nu eenmaal zo is.

Pre-Witched
Nu dat Piper en Leo getrouwd zijn, komt het probleem boven waar ze gaan wonen. Deze aflevering heeft vele Flash-Backs om te laten zien dat The Charmed Ones bij elkaar het sterkst zijn.

Sin Francisco
Een Demon verliest zijn 7 Zonden en laat ze per ongeluk los op The Charmed Ones. Onder invloed van deze Zonden, zijn ze gedoemd om zichzelf te vernietigen. Alleen als ze zich er tegen kunnen verzetten, kunnen ze de Zonden overwinnen


The Demon Who Came In From The Cold
Cole lijkt overgestapt te zijn naar de Goede Kant als hij voor hen gaat spioneren in de Underworld, maar is alles wel wat het lijkt?

Exit Strategy
Phoebe is bezorgd als Cole te lang blijft spioneren in de Underworld. Een oude leermeester van Cole keert terug en dwingt hem The Charmed Ones te doden en alleen dan krijgt hij terug wat hij het liefst wil hebben.

Look Who's Barking
Als Phoebe visioenen krijgt over een Banshee, veranderd Prue in een hond om de Banshee zo op te sporen. Als ze aangereden wordt door een auto, wordt Phoebe het nieuwe doelwit van de Banshee. Overmand door verdriet veranderd Phoebe ook in een Banshee.

All Hell Breaks Loose
Als Piper en Prue herkend worden als Heksen, komt hun hele leven op de kop te staan. In een laaste poging om alles te redden in een verbond met The Source, komen de levens van alle 3 de zusters op het spel te staan

_________________
Sterretje&Idrail HV's 4ever
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://magicalstar.actieforum.com
Sterretje

avatar

Aantal berichten : 130
Registration date : 18-06-07

BerichtOnderwerp: Re: Afleveringen   wo jun 27, 2007 2:10 pm

Beschrijvingen Afleveringen Seizoen 4


Charmed Again Part 1
Piper en Phoebe hebben het moeilijk met het feit dat Prue dood is en The Power Of Three niet meer bestaat. Als ze er achterkomen dat ze een halfzus, Paige, hebben, krijgen ze weer hoop om The Power Of Three te herstellen

Charmed Again Part 2
Hun hoop op The Power Of Three is hersteld, maar nu moeten ze er voor zorgen dat Paige een Heks wordt en niet een Warlock. Paige heeft 48 uur om te beslissen welke kant ze kiest.

Hell Hath No Fury
De dood van Prue nog niet verwerkt, valt Piper ten prooi aan de Fury's. Paige steelt ondertussen The Book en gebruikt de spreuken voor persoonlijk gebruik, met alle gevolgen van dien.

Enter The Demon
Paige maakt een fout tijdens het maken van drankjes en beland in Phoebe's lichaam en Paige in de hare. Ondertussen moeten ze ook een Zen Master helpen met het verslaan van een Demon.

Size Matters
Piper en Phoebe geloven Paige niet als ze zegt dat in een oud vervallen huis een Demon huist. Dit leidt tot de gevangenschap van eerst Phoebe en daarna de anderen.

A Knight To Remember
Als een kindersprookje van Paige tot leven komt, worden Piper en Phoebe gevangen in de Middeleeuwen.

Brain Drain
Phoebe en Paige moeten snel werken om de grip die The Source op Piper heeft te verbreken. Zonder dat ze het door heeft, geeft Piper bijna hun lot op.

Black As Cole
Phoebe komt oog in oog met het Demonische verleden van Cole als een weduwe wraakt zoekt.

Muse To My Ears
The Charmed Ones moeten er voor zorgen dat Warlocks stoppen met het vangen van Muse's zodat ze die kunnen gebruiken voor de Duistere kant.

A Paige From The Past
Paige geeft zichzelf de schuld van de dood van haar ouders, terwijl dit niet zo is. Leo neemt haar mee naar haar verleden om te laten zien dat ze het mis heeft. Daarbij komen er 2 geesten vrij die bezit nemen van Cole en Phoebe.

Trial By Magic
Als Phoebe Jury Duty heeft, komt ze er achter dat de gedaagde helemaal niet schuldig is, maar ze krijgt de overige jury leden niet overtuigd. Met behulp van Piper en Paige roept ze de geest op van het slachtoffer. Deze legt uit dat de gedaagde, haar ex-man, niets met haar moord te maken heeft.

Lost And Bound
Als Paige een Fire Starter ontdekt, neemt ze hem mee naar The Manor. Als ze het kind terug brengen naar zijn pleegouders, komen ze er achter dat het Bounty Hunters zijn, op zoek naar lijfwachten voor The Source.

Charmed And Dangerous
Als hij er achter komt dat hij hoe dan ook gedood wordt door The Charmed Ones, grijpt The Source uit pure wanhoop naar The Hollow. Daarmee vernietigt hij zowel de Goede als de Slechte Wereld. De zusters zullen moeten samenwerken met The Seer om The Hollow in te sluiten.


The Three Faces Of Phoebe
Omdat Phoebe twijfels krijgt over een huwelijk met Cole, spreekt ze een spreuk overzichzelf uit, zo er voor zorgend dat ze een antwoord krijgt. Maar de spreuk werkt niet helemaal zoals ze had gedacht.

Marry Go Round
Phoebe hoopt dat alles voor haar huwelijk volgens het boekje gaat, maar weet niet dat The Source volledige controle over Cole heeft en er voor zal zorgen dat alles anders dan gepland zal lopen. Daarbij zorgt hij er voor dat ze getrouwd worden door een Dark Priest en er zo voor zorgend dat hun zoon later de nieuwe Source zal worden.

5th Halliwheel
Paige heeft het er moeilijk mee dat ze de enige vrijgezel is, en om het nog moeilijker te maken, is ze de enigste die er van overtuigd is dat Cole weer een Demon is.


Saving Private Leo
Na een zoektocht van 60 jaar komen 2 geesten wraak nemen op Leo. Daarbij doden ze Piper, waardoor Paige en Phoebe doodsangsten uit staan om het verlies van Piper en The Power Of Three.

Bite Me
Niet eens met het feit dat Cole de nieuwe Source zal worden, draagt een Vampire Queen haar onderdanen op om Paige te veranderen in een vampier, om zo een Charmed One aan hun kant te krijgen. Pas als ze haar zusters bijt, zal ze echt een vampier worden.

We're Off To See The Wizard
Piper en Paige sluiten een verbond met een Wizard om de kroning van de nieuwe Source tegen te gaan, niet realiserend dat dit Cole is en zijn Queen-to-be Phoebe is.

Long Live The Queen
Phoebe heeft besloten om bij Cole te blijven en Queen of the Underworld te worden, maar een visioen van een onschuldige die sterft, zorgt er voor dat ze zich weer bij haar zusters aansluit. Hierdoor ontstaat er een opstand in de Underworld, die alleen gesust kan worden als Phoebe haar zusterds dood.

Womb Raider
Als de ongeboren baby van Phoebe zeer sterke Demonische krachten ontwikkeld, en dan vooral tegenover Paige, wordt hij weggenomen uit het lichaam van Phoebe door The Seer. Ze wil het kind zelf baren en zelf opvoeden tot de nieuwe Source.

Witch Way Now?
Nadat ze voor de 3e keer The Source of All Evil verslagen hebben, verschijnt The Angel of Destiny voor hen met een keuze. Ze kunnen kiezen om dit leven te blijven leiden, of om te kiezen voor een Demonvrij leven. Maar hij stelt er wel een eis bij, het is onomkeerbaar en meeste stemmen gelden. De twijfel slaat dus toe....

_________________
Sterretje&Idrail HV's 4ever
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://magicalstar.actieforum.com
Idrial

avatar

Aantal berichten : 81
Leeftijd : 25
Registration date : 18-06-07

BerichtOnderwerp: Re: Afleveringen   do jun 28, 2007 3:29 pm

dan ga ik wel verder ;
Beschrijvingen Afleveringen Seizoen 5

A Witches Tail Part 1
Tijdens het redden van een Zeemeermin van The Sea Hag, spreken The Charmed Ones een speuk uit die niet geheel het juiste effect heeft. Phoebe veranderd door deze spreuk in een Zeemeermin en wil niet weer terugveranderen.

A Witches Tail Part 2
Necron, een ondode Demon heeft zijn zinnen op Phoebe gezet. Piper en Phoebe proberen haar te redden voordat ze sterft. Piper maakt gebruik van een spreuk om haar angst te overwinnen, maar ze de spreuk maakt haar roekeloos en daarmee stelt ze het leven van haar en haar baby in gevaar.

Happily Ever After
Een Slechte Heks uit een sprookje wil haar krachten versterken. Daarom neemt ze The Charmed Ones in aangepaste versie's van sprookjes gevangen.

Siren Song
The Siren, die het gemunt heeft op getrouwde mannen en hun vrouwen heeft Cole in haar macht. Piper en Paige moeten er nu voro zorgen dat ze Phoebe kunnen redden voordat ze ten prooi valt aan The Siren. Dit wordt Piper niet makkelijk gemaakt door haar baby.

Magic Wears A Mask
Een jongen wiens tekeningen tot leven komen, moest een Demon veranderen in een superheld. Hij komt er achter dat hij het op The Charmed Ones heeft gemunt en maakt van hen ook superhelden.

The Eyes Have It
Een Demon, ooit vervloekt door een Zigeuner, stuurt zijn zoon er op uit om de ogen van Zigeuner Heksen te stelen, zodat hij zijn zicht weer terug krijgt.

Sympathy For The Demon
Barbas neemt wraak op The Charmed Ones door Paige een spreuk te laten gebruiken die hem de macht geeft om hen te vernietigen.

A Witch In Time
Phoebe zet de planning van de Dood in de war als ze telkens haar nieuwe vriend Miles van de dood redt, terwijl hij voorbestemd was te sterven. Bacarra, een Demon die door Cole is ingehuurd steelt The Book en dood daarbij Phoebe en Paige. Piper moet terug gaan in de tijd om alles goed te laten verlopen.

Sam I Am
Haar eerste opdracht als Whitelighter houdt in dat Paige een man moet helpen die later haar vader blijkt te zijn. Cole omarmt zijn Demonische lot en hoopt dat The Charmed Ones hem zullen vernietigen om een einde aan zijn lijden te maken.

The Mummy's Tomb
Een Demon, genaamd Jerac zoekt het perfecte lichaam om de ziel van zijn geliefde, Isis, in te huizen. Hij neemt Phoebe gevangen. Om haar te redden maakt Cole een deal met hem.

The Importance Of Being Phoebe
Nadat hij Phoebe ontvoerd heeft, stuurt hij een Shape Shifter naar The Manor om er voor te zorgen dat zij Piper en Paige zo beinvloed dat ze de rechten van The Manor aan hem overdragen zodat hij gebruik kan maken van The Nexus die onder The Manor gelegen is.

Centennial Charmed
In een allerlaatste poging Phoebe tot zich te winnen, brengt hij de wereld in een parallel universum om er voor te zorgen dat The Charmed Ones nooit weer samen kwamen en hij dan eindelijk Phoebe voor zich zal winnen. Paige ontsnapt aan dit en probeert Paralel Phoebe en Paralel Piper te overtuigen van wat Cole gedaan heeft. Uiteindelijk vernietigd Phoebe Cole.

House Call
Een aantal Witch Doctors maken gebruik van Voodoo poppen om er voor te zorgen dat The Charmed Ones zichzelf vernietigen, want ze hebben er genoeg van het vuile werk achter The Charmed Ones op te ruimen.

Sand Francisco Dreaming
Een Demon valt de zusters aan met Slaappoeder. Hierdoor worden hun diepste verlangen en dromen werkelijkheid. En niet de dromen die ze het liefst tot leven zouden wilen zien.

The Day Magic Died
De geboorte van het kind van Leo en Piper wordt vooraf gegaan door het volledig wegvallen van alle magie. Een oude profetie komt uit en iedere Demon wil hun kind stelen om het tot de Duistere Kant te verleiden. Doordat de Elders hen een Magisch geschenk hadden gestuurd, voordat het zo ver was, konden The Charmed Ones toch nog gebruik maken van Magie.

Baby's First Demon
Als Wyatt bijna wordt ontvoerd door Demons, gaat Paige undercover om te onderzoeken wie er achter de ontvoering zit. Hierbij wordt ze ontdekt en komt haar leven in gevaar. Door deze actie, draagt Wyatt als 2e naam Matthew, geeerd naar zijn tante die haar leven voor hem op het spel zette.

Lucky Charmed
The Charmed Ones sluiten een verbond met een Leprechaun als een Demon hen dood om hun goud te bemachtigen. Hiermee wil hij er voor zorgen dat The Charmed Ones vernietigd worden en hij totale macht krijgt. Maar zelfs geluk kan zich tegen je keren.

Cat House
Als Piper en Leo naar een Huwelijksadviseur gaan en ze een spreuk gebruikt, gaat er iets mis en beleven Phoebe en Paige de geschiedenis van Piper en Leo. Een aflevering met vele flashbacks van afleveringen voordat Paige in de serie kwam.

Nymphs Just Wanna Have Fun
Als een Demon een Satyr vermoord, zoeken zijn Nymphs de hulp van The Charmed Ones. Daarbij veranderen ze Paige in een Nymph. Ze zullen zich moeten haasten, wat de Demon dwingt de Nymphs hem te vertellen waar The Spring of Life ligt.

Sense & Sense Ability
The Charmed Ones worden verzwakt als The Crone door middel van Duistere Magie Piper 's zicht, Phoebe's gehoor en Paige's spraak steelt.

Necromancing The Stone
Een oude liefde van Grams, The Necromancer komt terug om nog eenmaal Penny voor zich te winnen. Wanneer zij de Halliwell matriarchs probeerd op te roepen wordt ze ontvoerd door The Necromancer. Grams overwint uiteindelijk haar liefde voor hem en vanquished hem.

Oh My Goddess Part 1
Na jaren gevangen te hebben gezet in het ijs van de Noordpool, zijn The Titans weer vrij. Ze hebben maar 1 doel voor ogen, hun gevangenzetters doden; The Elders. Om dit te voorkomen, neemt Leo het besluit om The Power Of The Gods vrij te laten. Dit pakt niet helemaal uit zoals hij had verwacht.

Oh My Goddess Part 2
Na het accepteren van hun krachten en het verslaan van The Titans, krijgt Piper het nieuws te horen dat Leo Elder wordt. Dat houdt in dat ze hem nooit weer zal zien. Chris wordt aangesteld als hun nieuwe Whitelighter. Maar is hij wel te vertrouwen?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://middenaarde.darkbb.com
Idrial

avatar

Aantal berichten : 81
Leeftijd : 25
Registration date : 18-06-07

BerichtOnderwerp: Re: Afleveringen   do jun 28, 2007 3:30 pm

Beschrijvingen Afleveringen Seizoen 6

Valhalley Of The Dolls Part 1
Na het vertek van Leo begint de spreuk die hij op haar uitsprak uit te werken. Hierdoor begint Piper moeilijkheden met haar krachten te krijgen. In een poging om de spreuk te verwijderen, wordt haar geheugen verwijderd.Om dit alles ongedaan te maken, hebben ze Leo nodig. Paige komt er achter dat hij gevangen wordt gehouden op een eiland door The Valkyres.

Valhalley Of The Dolls Part 2
Nadat Piper besloten heeft om bij The Valkyres te blijven, moeten Paige en Phoebe een oplossing zoeken om er voor te zorgen dat Piper weer terug komt.

Forget Me...Not
Als Wyatt per ongeluk een Draak op roept, wordt hij meegenomen door The Cleaners. Zij ruimen alle bewijs van magie op, zodat het nooit ontdekt wordt. Ze verwijderen ook het geheugen van de zusters, maar langzamerhand beginnen de dingen terug te komen. Als ze Wyatt niet terug krijgen, zullen ze er voor zorgen dat The Cleaners nooit klaar zullen zijn met hun werk.

The Power Of Three Blondes
3 slechte zusters proberen de identiteit van The Charmed Ones over te nemen en zo The Book Of Shadows in hun macht te krijgen en alle spreuken voor eigen gebruik te gebruiken. Maar Chris komt er achter wie de echte zijn en wie de valse Charmed Ones.

Love's A Witch
Als Paige in het midden van een ruzie tussen 2 families terecht komt, probeerd ze een verbond tussen beide families te sluiten, maar er is iemand die daar niet blij mee is.

My Three Witches
Bang dat The Charmed Ones vergeten wat hun lot is, laat Chris ze opsluiten in een soort mini dimensie waarin ze hun diepste wensen beleven, maar dan wel met een andere draai eraan.

Soul Survivor
Als haar baas gedood wordt en zijn ziel door Zahn wordt meegenomen om op een zielenmarkt verkocht te worden, probeert Paige hem te redden, maar daarbij stelt ze haar ziel en die van haar zusters beschikbaar.

Sword And The City
The Lady Of The Lake vraagt hulp aan The Charmed Ones om Excalibur te beschermen tegen Demons die het op het zwaard voorzien hebben. Piper trekt per ongeluk Excalibur uit zijn steen en neemt daarmee de verantwoordelijkheden die bij het zwaard horen onbewust op zich.

Little Monsters
Nadat ze een Manticore gedood hebben, nemen Piper, Phoebe en Paige haar kind mee en willen ze het als hun eigen opvoeden, dit tot grote ergenis van Chris. Hiermee brengen ze iedereen in gevaar. En niet alle monsters zijn slecht.

Chris-Crossed
Een vrouw, Bianca, komt uit de toekomst naar het verleden om Chris mee te nemen. Leo komt er achter dat ze lid is van een Coven van Heksen die als huurmoordenaars bekend staan. Onmogelijk om dit te stoppen, helpen ze Chris met een spreuk om weer terug te keren naar het verleden.

Witchstock
Nadat ze een paar laarzen van Grams aan had getrokken, wordt Paige meegesleurd naar het Hippie tijdperk.Haar komst hier kan er voor zorgen dat Grams niet de vrouw wordt die ze altijd is geweest. Samen met Piper en Phoebe moet ze er voor zorgen dat Grams doet wat ze doen moet.

Prince Charmed
Als verjaardagskado maken Phoebe en Paige voor Piper de ideale man, met alle gevolgen van dien. Het kado is dan voor Piper, maar al snel zal ze het moeten delen met haar zusters.

Used Karma
Als Richard zijn karma probeerd te reiningen, krijgt een oud karma bezit van Phoebe. Het is het karma van Mata Hari. Hierdoor veranderd Phoebe in een Femme Fatale die de boel op stelten zal zetten. De relatie tussen Paige en Richard komt hierdoor nog meer onder druk te staan.

The Legend Of Sleepy Halliwell
Leo's oude mentor en vriend Gideon, roept de hulp in van Leo en de zusters om zijn school te beschermen tegen The Headless Horseman. De oplossing voor dit probleem is niet zo makkelijk als het lijkt omdat de zusters niet weten wie er achter zit. Ze verliezen hun hoofd tijdens het oplossen van dit probleem.

I Dream Of Phoebe
Als Phoebe een geest bevrijd uit een fles, komt ze er achter dat ze haar plaats in moet nemen. Het blijkt dat de geest een Demon is die opzoek is naar een Mythologische stad.

The Courtship of Wyatt's Father
Een Darklighter stuurt Piper en Leo naar een Ghostly Plane waar hij probeert Leo te doden. Ondanks het feit dat ze uit elkaar zijn, groeien ze weer langzaam naar elkaar toe. In deze aflevering zie je de inleiding naar de verwekking van Chris. Zelf gaf hij al aan dat dit het moment moest zijn, anders zou hij ophouden met bestaan.

Hyde School Reunion
Als ze zich voorbereid op haar High School Reunion, neemt haar vroegere ik bezit van haar en veranderd Phoebe in de rebel die ze ooit geweest is.

Spin City
Tijdens een aanval van The Spider Demon, is Piper gevangen genomen en Chris gewond geraakt. Langzamerhand veranderd hij ook een in een Spider Demon.

Crimes & Witch Demeanors
Als Phoebe en Paige betrapt zijn als ze magie gebruiken, nemen The Cleaners het besluit om Daryll de schuld in de schoenen te schuiven. Hierdoor keert hij zich tegen The Charmed Ones. Phoebe verliest tevens haar actieve krachten totdat ze ze weer terug heeft verdiend.

A Wrong Day's Journey Into Right
Paige roept haar eigen Mr Right op en daarbij ook een Evil Counterpart die probeerd The Charmed Ones te vernietigen. Onbewust en niet wetend dat hij bestaat, speelt ze hem alle troeven in de hand.

Witch Wars
Er van op de hoogte dat The Charmed Ones weten dat hij Wyatt wil ontvoeren, laat Gideon hen meedoen aan de Witch Wars, een soort survival programma voor Demons. Zonder dat The Charmed Ones het weten, nemen ze deel aan dit spel, maar al gauw draaien ze de rollen om en nemen ze wraaok op de Demons.

It's A Bad Bad World Part 1
Onder valse voorwendselen dat hij Chris terugstuurt naar de toekomst, stuurt Gideon Leo en Chris naar een parallel universum waar hun kwade ikken aan de macht zijn. Nu heeft hij de vrijheid om Wyatt uit de weg te ruimen en er zo voor te zorgen dat de grooste Magische Kracht ooit niet verder kan leven, zij het aan de Goede of Slechte Kant.

It's A Bad Bad World Part 2
Ze zitten gevangen in een parallel universum waar The Charmed Ones kwaadaardig zijn en iedereen hen vreest. Leo zal een strijd moeten voeren die niet overeenkomt met alles wat hij is en wat hij heeft gedaan. Deze strijd zal hij voeren om het leven van zijn zoons veilig te stellen. Op de dag dat Chris sterft, wordt hij ook geboren. Dit geeft dubbele gevoelens.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://middenaarde.darkbb.com
Idrial

avatar

Aantal berichten : 81
Leeftijd : 25
Registration date : 18-06-07

BerichtOnderwerp: Re: Afleveringen   do jun 28, 2007 3:31 pm

Beschrijvingen Afleveringen Seizoen 7

A Call To Arms
Doorgaand na het verlies van hun toekomstige zoon Chris, worden een overbeschermende Piper en een Barbas-geobsedeerde Leo door Phoebe en Paige gedwongen om naar een Hindu bruiloft te gaan. Daar ontvangen ze niet gepland, de krachten van de Hindu's Ultieme Geliefden; Shakti, de Godin der Schepping en Shiva, de God der Vernietiging.

The Bare Witch Project
Paige verliest bijna het gevecht om de Magic School te redden, wanneer een verveelde student per ongeluk Lady Godiva en Lord Dyson, een Demon die zicht voedt met onderdrukte gevoelens, tot leven wekt. Ondertussen heeft Phoebe het gevoel dat Lesley niet in staat is om een Column te schrijven voor vrouwen.

Cheaper By The Coven
Tegen de wensen van Piper in, roepen Phoebe en Paige Grams op voor de Wiccaning van Chris. Om de ruzies tussen Wyatt en Chris te stoppen, voert Grams een spreuk uit, maar de spreuk pakt anders uit dan verwacht. De zusjes veranderen in bekvechtende tieners. Ondertussen bezoekt Phoebe met Les een prijsuitreiking, omdaar als verliefde bakvis rond te lopen. Pas als Patty ook wordt opgeroepen en de spreuk ongedaan maakt, worden de meiden hun normale zelf weer.

Charrrmed
Leo krijgt van een Elder te horen dat er verschillende Heksen verdwijnen. Hij bied aan dat The Charmed Ones op onderzoek gaan. Ze komen er achter dat dit door Piraten wordt gedaan. Paige is zoals altijd te enthousiast en loopt in een val. Door een behekste Athame wordt ze vervloekt, waardoor ze in korte tijd zeer snel oud wordt. Piper en Phoebe kunnen haar alleen redden door een Gouden Kelk te stelen voor de Piraten en zo hun vloek op te heffen en met de zelfde opheffingsvloek Paige weer verjongen. Agent Sheridan betrapt Piper en Phoebe op heterdaad, maar krijgen ze nu hulp van een onbekende FBI-Agent??

Styx Feet Under
Als een spreuk van Paige om een Innocent te redden mislukt, is het gehele plan van The Angel of Death in de war geschopt. Hij kan geen enkele ziel meer meenemen naar De Andere Kant. Mensen die hoorden te sterven, blijven leven. Als soort van wraak, zorgt Death er voor dat Piper sterft en hem meehelpt de doden die niet overgestoken zijn te begeleiden. Pas als ze dit gedaan heeft, zal ze weer tot leven komen. Tijdens het bijwerken van de lijst, ontdekt Piper dat Phoebe ook op de lijst staat. Er is geen ontkomen aan de dood, dus hoe zullen The Charmed Ones zich hier uit redden?

Once In A Blue Moon
Omdat The Elders Leo nog steeds verdenken, krijgen The Charmed Ones een nieuwe Whitelighter. Maar voordat deze zijn taak kan vervullen, wordt hij bijna vermoord door hellebeesten. Leo krijgt de schuld van deze aanval, omdat hij de laatste is met wie de Whitelighter heeft gesproken. Brody komt achter het geheim van Paige en verteld haar over een krachtige, nieuwe bedreiging. Maar wat heeft de blauwe maan te maken met The Charmed Ones en de hellebeesten???


Someone To Witch Over Me
Door middel van een visioen en de hulp van Chris komt Leo er achter wat hij nu allemaal ervaart. Hij doet iets wat niemand van hem zou verwachten. Hij sluit zich aan bij de Avatars. De ware redenen van de Avatars hebben ze verhuld, maar of Leo hier ook door heen kan prikken?

Charmed Noir
In Magic School moet Paige een argument tussen een bibliotheekmedewerkster en een leraar oplossen. Ze hebben het over de waarde van boeken. De leraar wil bepaalde boeken verbannen zien ("Lord of the Rings" is historisch onverantwoord) en zij wil de boeken houden. Paige laat de leraar een boek lezen, maar later vinden ze de leraar dood op de grond. Hij is gedood door kogels. Het is niet de eerste keer dat er een dode op Magic School wordt gevonden die doorzeeft is. Als Paige en Brody op onderzoek uitgaan, worden ze in het verhaal gezogen. Piper en Phoebe moeten hen redden op elke mogelijke manier. Phoebe heeft weer een visioen.


There's Someting About Leo *
Ondanks de waarschuwingen van de andere Avatars, Leo vertelt tegen Piper dat hij een Avatar is. Ondertussen moet de Charmed Ones ook zorgen dat ze geen Inoccent kwijt raken, gebeurt dat wel dan hebben een groep Demons een gebied gemarkt waarbij ze iedereen maar kunnen doden die ze maar willen.

Witchness Protection *
De Avatars zorgen dat Leo de Seer moet beschermen, omdat ze belangrijke informatie heeft. De Seer deelt een Visioen die alleen maar goed kan betekenen, mar Zankou wil haar dood hebben.

Ordinary Witches *
Wanneer Piper en Phoebe van krachten willen verwisselen komt Zankou en verwart het plan zodat de krachten van de zusters naar onschuldige bijstanders gaan. Phoebe moet dus zorgen, dat diegene met haar kracht, een visioen deelt en Utopia ziet.

Extreme Makeover: World Edition *
Op het moment dat de Avatars hun plan willen gaan uitvoeren om de wereld te veranderen naar Utopia, kidnapt Zankou Brody en eist dat hij de Avatars vermoordt zodat de wereld geen Utopia wordt.

Charmageddon *
Leo komt er achter dat er toch iets mis is met de conflict-vrije wereld en werk met zankou samen om te zorgen dat alles weer normaal wordt zoals het was.

Carpe Demon *
Wanneer Paige een nieuwe leraar wilt aannemen voor de Magic School, komt ze erachter dat ze bijna een Ex-Demon had aangenomen, die een deal heeft gesloten met een tovenaar, die op zijn beurt uit is op zijn krachten. Ondertussen, ontmoet Leo de Elders.

Show Ghouls *
Wanneer een vriend van Darryl wordt bezeten door een geest die is omgekomen in een brand in 1899, gaan Phoebe en Drake terug de tijd in om te kijken wat er gebeurt is. Maar wanneer de dingen van slecht naar erg slecht gaan, komen ze erachter dat ze niet terug kunnen naar hun eigen tijd. Ondertussen probeert Piper Leo ervan te overtuigen dat ze toe zijn aan een vakantie.


The Seven Year Witch
Leo wordt gestraft voor het feit dat hij een Avatar is geweest. De Elders stellen hem voor de keuze; Kiezen voor Piper en sterfelijk worden of Elder blijven en Piper en zijn familie achterlaten. Deze keuze zal Leo "onbewust" moeten nemen. Ze wissen zijn geheugen en alles wat langzaam terugkomt, zal zijn lot bepalen. De meiden krijgen hier hoogte van en proberen hem te redden. Zo ook gaat een Elder op zoek naar hem. Pas als hij dat verliest dat het dierbaarste voor hem is, maakt Leo de juiste keuze.

Scry Hard
Als Wyatt ziet dat Leo niet meer zijn krachten heeft en niet meer voor Piper en de res kan zorgen, neemt hij deze zorg op zich. Als hij ziet dat zijn vader gewond raakt bij een aanval van de Demons van Zankou, neemt hij Piper en Leo mee en sluit ze op in een Magisch poppenhuis. Zankou probeert ondertussen de Nexus over te nemen, maar wordt op het nippertje gestopt.

Little Box of Horrors*
De zussen proberen de Pandoras doos te pakken, voordat het is de handen komt van een Shapeshifter die de doos wilt openen en de wereld in duisternis wil laten vallen. Ondertussen komt de Whitelighter in Paige naar boven, wanneer de Elders Paige proberen te roepen. Leo en Piper praten ondertussen over het ouders zijn, omdat ze magische kinderen moeten opgroeien.

Freaky Phoebe *
Een krachtige tovenaar verwisselt de lichamen van zichzelf en Phoebe, die dan vast zit in de onderwereld. ondertussen heeft Paige een groot probleem als haar Charge haar hulp weigert.

Imaginary Friends *
Onbewust aan de zussen heeft baby Wyatt een nieuwe "zogenaamde" vriend die eigenlijk een Demon genaamd Vicus is, die probeert Wyatt's vertrouwen wilt winnen om hem naar de duistere kant te lokken. Ondertussen spreekt Piper een spreek uit waardoor ze baby Wyatt kan begrijpen, maar brengt per ongeluk de 25 jaar oude Wyatt naar haar toe uit de toekomst.

Death Becomes Them *
Wanneer een vermoordde klasgenoot van Phoebe terug komt van de dood om haar de schuld te geven, voelt ze zich zo schuldig en paniekerig dat er een kans is voor Zankou om The Book Of Shadows te stelen

Something Wicca This Way Goes
Alles lijkt zich tegen de meiden te keren. Zankou is er vandoor met The Book en Sheridan zit hen aardig op de hielen. Zelfs Darryl weet niet meer wat hij moet; de zusjes helpen of zijn huwelijk redden. Nu Zankou The Book in handen heeft, kan hij gebruik maken van de spreuken die er in staan. Hij steelt de kracht van Piper en Phoebe. Doorhebbend dat dit wel eens het einde kon zijn, nemen de meiden drastische maatregels. Het komt tot de ultieme showdown.

Zankou komt verder dan welke Demon dan ook. Zelfs The Source heeft nog nooit The Nexus in zijn macht gehad. De enige manier om Zankou te verslaan, is The Nexus te vernietigen. Maar om die spreuk uit te spreken, moeten de zusjes ook in de ruimte zijn waar Zankou is. Een allesvernietigende ontploffing is het gevolg.
Maar is alles wel wat het lijkt.......?

Tot Seizoen 8!!!!!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://middenaarde.darkbb.com
Idrial

avatar

Aantal berichten : 81
Leeftijd : 25
Registration date : 18-06-07

BerichtOnderwerp: Re: Afleveringen   do jun 28, 2007 3:34 pm

Beschrijvingen Seizoen 8;

* Still Charmed and Kicking
Nadat de wereld denkt dat ze dood zijn, beginnen de Halliwell zussen met hun nieuw demon-vrij leven met nieuwe indentiteiten: Phoebe is verbaasd over haar visioen met haar nieuwe man; Paige begint haar nieuwe protegé te horen, een nieuwe jonge heks; Piper probeert haar financiele situatie, de club en haar kinderen weer op orde te krijgen. Ondertussen probeert een jonge Demon het huis van de Halliwell's in handen te krijgen, en probeert daarbij Victor te doden.

* Malice in Wonderland
Wanneer hij probeert de onderwereld in handen te krijgen, probeert de jonge Demon de Charmed Ones uit te lokken. Wanneer Billie het probeert op te lossen wordt zij het slachtoffer van de jonge Demon.

* Run Piper, Run
Wanneer Piper voor een baan solliciteerd, komt ze er achter dat ze de indentiteit van een moordenaar heeft, maar blijkt al snel onschuldig te zijn. Ondertussen heeft Phoebe een visioen van Dex in een aardbeving.

* Desperate Housewitch
Wyatt's toneelstukje op school brengt de stijdelijke Piper naar boven, wanneer ze een hand gemaakt kostuum moet maken en wordt afgekraakt door andere moeders. Maar het wordt erger als blijkt dat 1 van die moeders een Demon in vermomming is, die probeert Wyatt te ontvoeren om de Source weer tot leven te wekken. Ondertussen probeert Paige een vrouw te volgen die samen met Dex een intieme zoen hadden.

Rewitched
Als Billie een spreuk gebruikt voor Phoebe en Dex, komt hun relatie in een stroomversnelling. Misschien heeft Billie hiermee de Vision van Phoebe laten uitkomen. Als ze door Agent Murphy in de gaten wordt gehouden, ontmaskerd hij Billie bijna als Heks. De meiden staan voor een moeilijke beslissing die grote gevolgen heeft. Ze laten hun vermomming vallen en treden weer naar buiten. The Charmed Ones are back again!!!

Kill Billie, Vol 1
Gewapend en klaar om te vernietigen, bevriest Billie en is overmand door flashbacks uit haar verleden, als ze haar doel ziet, de Demon The Dogan. Om te bewijzen dat ze iets betekend, spreekt Billie een spreuk over zichzelf uit om haar angsten te verwijderen. De spreuk werkt niet en uiteindelijk vertelt Billie wat er met haar aan de hand is. De onthulling dat ze nog leven, heeft The Charmed Ones veel aandacht bezocht. Paige is wanhopig en zoekt contact met de Elders voor een oplossing. Dex en Phoebe besluiten dat hun relatie te snel gaat en doen het rustiger aan, zonder hulp van Magie.

The Lost Picture Show
Het plan om haar oude baan als Scociaal Medewerker weer op te pakken, valt in het water als haar vader haar vraagt om hem te helpen. JD is een toekomstige Whitelighter die ontsnapt is uit de klauwen van Vaklav. Dit is een Demon die mensen kidnapt door ze in de tijd te bevriezen doormiddel van foto’s van ze te maken. Ondertussen bezoeken Piper en Leo een Magische Huwelijksbemiddelaar die hen zielen omwisseld zodat ze het eens van de andere kant kunnen bekijken.

Battle Of The Hexes
De meiden krijgen een opdracht van Agent Murphy om door oude zaken te spitten. Phoebe en Billie ontdekken een riem die Bille superkrachten geeft. Haar nieuwe krachten zorgen er voor dat de mannen tegenover de vrouwen komen te staan. Een machtshongerige Demon probeert misbruik te maken van Billie. Ondertussen slaan de vonken over tussen Paige en Henry, een reclasserins-ambtenaar. Leo helpt Piper met het boeken van een band om P3 weer op de kaart te zetten.

Hulkus Pocus
Phoebe neemt een pauze op mannen. Piper denkt dat Murphy en de overheid iets voor hen verborgen houdt. Op Magic School staan een aantal Demons rond een stervende Krychek Demon. Het lijkt er op dat een Magisch virus ontsnapt is en alle Magische Wezens, zowel Goed als Kwaad zal besmetten. Billie raakt ook door dit virus besmet. Terwijl ze langzaam sterft, komen de meiden erachter dat dit virus door de overheid ontwikkeld is en als wapen gebruikt zou worden. Nadat ze het virus verslagen hebben, verbreken de meiden alle banden met Murphy en Homeland Security.

Vaya Con Leos
De Angel of Death bezoekt The Charmed Ones om hen te vertellen dat er een bekende op zijn lijst staat – Leo. Paige en Piper gebruiken een spreuk om Leo te verbergen, maar het pakt anders uit dan gehoopt. Iedereen lijkt opeens op Leo. Ondertussen zijn Phoebe en Billie op jacht naar aanwijzingen richting Billie’s verdwenen zuster. Hierbij kruisen ze het pas van de Demon Wietz. Hij is een soort schatjager, die zijn slachtoffers in een soort stasis bewaard.

Mr. & Mrs. Witch
Terwijl ze probeerd haar zus terug te vinden, krijgt Billie bezoek van haar ouders. Tijdens dat bezoek ontdekt Billie dat ze de kracht van Projectie heeft en zo ongewild haar ouders in koudbloedige huurmoordenaars veranderd. Ze leert ook dat haar ouders de zoektocht naar Christie nooit opgegeven hebben. Ondertussen probeert Piper haar leven zonder Leo weer op gang te krijgen. Phoebe krijgt last van writers block en Paige & Henry beginnen “contact” te krijgen.

Payback's A Witch
Paige probeert Henry te helpen bij het krijgen van een lening voor Nick, die op borgtocht vrij is. Als de lening geweigerd wordt, knapt er iets bij Nick. Hij rijdt zijn auto de bank in en houdt iedereen gegijzeld. Doordat de Media er bovenop zit, moeten Paige en Billie een manier vinden om zonder Magie de situatie te redden. Ondertussen hebben Piper en Phoebe hun handen vol als een feestje voor Wyatt’s 3e verjaardag geven. Hij heeft door middel van Magie zijn speelgoed tot leven gewekt.

Repo Manor
Phoebe realiseert zich dat ze verder moet gaan met haar leven en ondertekend een huurcontract voor een appartement. Ondertussen probeert Paige haar relatie met Henry te laten groeien en moet Piper al haar krachten verzamelen om door te gaan met leven, nu Leo uit haar leven is. De meiden worden tegen hun zin in gedwongen om samen te blijven onder 1 dak –letterlijk- wanneer een Demon de meiden ontvoert. Hij vervangt ze stuk voor stuk door Demonische dubbelgangers om zo de Power of Three te gebruiken om de Slave Master te vernietigen en zo hun stam te bevrijden van zijn slavernij. Billie geeft ondertussen de zoektocht naar haar zus niet op en blijft met veel inzet zoeken naar Christy.

12 Angry Zen
Terwijl Piper de zoektocht naar Leo niet op geeft, krijgt ze een bericht van Lo Pan, een monnik en beschermer van een heilige staf van het Boedhisme die de kracht der invloed bevat. Lo Pan leert Billie hoe ze met haar nieuwe kracht, Projection, haar zus Christy kan vinden. Phoebe viert haar zelfstandigheid door een housewarming party te geven die aardig uit de hand loopt. Paige introduceert Henry in de wereld van Magie door hem mee te nemen door middel van een “Orb-A-Long”.

* The Last Temptation of Christy
Paige begint te begrijpen hoe moeilijk het is om met een nomaal persoon te daten, wanneer Henry probeert om zichzelf in de magische wereld te zetten. Ze vind het nog moeilijker wanneer er een koppelaar, Sir Simon Marks, arriveert en hoop Paige te overtuigen om met hem te trouwen, zodat hun het ultime magische koppel worden. Piper komt een oude vlam tegen, Greg, en begint zich af te vragen of ze Leo's dood achter zich moet laten. Ondertussen, wanneer Billie haar zus vind, die al die jaren gevangen is geweest door demonen, zij en Phoebe proberen haar te helpen.

Engaged And Confused
Piper organiseert een verlovingsfeestje voor Paige en Henry. Ondertussen ontvoert een Demon Christy om er voor te zorgen dat de Triad de onderwereld over kan nemen.

Generation Hex
Piper wordt gedwongen de leiding te nemen als twee van Leo's jonge protogés naar The Manor komen. Zij zijn op de vlucht voor Demons die het op hen voorzien hebben.

The Torn Identity
Coop helpt Paige bij alle kleine strubbelingen die ze met Henry heeft. Hij plaatst haar in zijn lichaam, zodat ze een dag met hem meemaakt, letterlijk. Piper ondervraagt ondertussen Demons die de ouders van Billie en Christy vermoord hebben om er achter te komen wie de Ultimate Power zijn.

The Jung And The Restless
Phoebe en Piper bedenken een plan om Leo terug te krijgen, maar Christy voert de zusjes naar dromenland. Op deze manier wil ze aan Billie laten zien dat de meiden gedreven worden door egoïsme.

Gone With The Witches
Billie en Christy weten de Magische Wereld tegen de meiden op te zetten en hen zo in een zeer kwaad daglicht te stellen. De meiden worden gedwongen hun Manor te verlaten en onderdak te zoeken in de Underworld.

Kill Billie Vol.2
Om Billie en Christy te verslaan doen de meiden een beroep op de Hollow, niet weten dat Bilie en Christy deze tegelijkertijd oroepen. Dit leidt uiteindelijk tot een verwoestende strijd.

Forever Charmed
Na de dood van Paige en Phoebe is Piper in alle staten. Ze laat Hemel en Aarde bewegen om het ongedaan te maken. Tijdens deze poging komt ze vele familie-leden in verschillende tijdperken tegen. Zal The Power of Three hersteld worden en krijgt Piper Leo terug???.......
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://middenaarde.darkbb.com
Sterretje

avatar

Aantal berichten : 130
Registration date : 18-06-07

BerichtOnderwerp: Re: Afleveringen   vr jun 29, 2007 2:11 pm

O nog ongeveer een half jaar wachten en dan weten we het Very Happy
want Charmed is er weer op Razz maar jammer genoeg is het wel weer helemaal over nieuw begonnen Razz

_________________
Sterretje&Idrail HV's 4ever
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://magicalstar.actieforum.com
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Afleveringen   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Afleveringen
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Magical Star :: Serie :: Charmed-
Ga naar: