Magical Star

RPG
 
IndexGalerijFAQZoekenRegistrerenGebruikerslijstGebruikersgroepenInloggen

Deel | 
 

 Bloopers

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Sterretje

avatar

Aantal berichten : 130
Registration date : 18-06-07

BerichtOnderwerp: Bloopers   ma jun 25, 2007 11:17 am

Nitpicks Seizoen 1

Something Wicca This Way Comes;
* * Als Piper verliefd was op Jeremy, hoe kan het dan dat ze niet eens emotioneel ofzo werd toen ze er achter kwam dat hij een Warlock was?
* De boom voor het huis heeft soms wel bladeren en dan op eens niet meer. Dit komt omdat sommige scene's opnieuw geschoten zijn. De originele Pilot had een andere Phoebe en die was geschoten voor dat het lente werd. De scene's met Alyssa werden in de zomer geschoten.
* Als kok had Piper moeten weten dat je geen nagellak mag dragen in de keuken. Ze had op zijn minst plastic handschoenen kunnen aantrekken. Ook had haar haar bij elkaar gebonden moeten zijn.
* Als Phoebe naar de zolder gaat, gaat de deur vanzelf open. De zaklamp hangt naast haar, maar wanneer de deur opengaat, schijnt ze naar binnen. Als de camera weer omdraait, hangt de zaklamp weer naast haar.
* Wanneer Piper zichzelf voorbereid voor haar kooksollicitatie, ruikt ze aan de saus. Deze is wit. Als Chef Moore binnen komt om het te proeven, zegt hij dat het zonder port een zoute Marinara is, die normaal gesproken rood van kleur is. De pasta is ook niet rood als hij het proeft, wat Marinara wel had moeten doen.
* Aan het einde van de aflevering houdt Prue de krant vast en praat tegen Andy. De krant wisselt van de voor en achterkant van de gevouwde pagina.
* Als Piper hysterisch het huis inrent, wegvluchtend voor Jeremy, draait ze de deur op slot. Even later opent Prue hem. Zonder hem van het slot te doen.
* In seizoen 2 wordt er vertelt dat warlocks niet kunnen bloeden. Dat werd vertelt toen Piper en Prue bang waren dan Jack en Dan warlocks waren en dus testen ze het uit. De test liet toen zien dan hun geen warlocks waren maar in deze aflevering Something Wicca This Way Comes dan bloed Jeremy wel terwijl hij een warlock is! Dat zie je als Piper die roos in de voodoo doll doet. Dan krijgt jeremy allemaal stekels en zie wel degenlijk bloed verschijnen. Hetzelfde met Malcolm in de aflevering The Painted world.
* Waarom Blinkt Jeremy niet? Hij is toch Warlock?? Ingezonden door Karen * Als Piper in de keuken staat komt haar baas binnen. Ze bevriest hem en druppelt wat port op het eten wat de baas op zijn vork geprikt heeft. Er kom alleen niets uit dat druppelding, dus er komt geen port op het eten!
I've Got You Under My Skin;
* Wanneer Phoebe bij de kiosk staat, zegt een oude man dat de jackpot 10 miljoen is, maar aan het einde van de aflevering, wanneer de nummers bekend gemaakt worden, zegt Phoebe dat de jackpot 8 miljoen is.
* Als Piper de deurkruk van de kerk beet wil pakken, hoor je de donder rollen en de bliksem schichten. Maar er zijn niet eens donderwolken aan de hemel.
Thank You For Not Morphing;
* Aan het begin van de aflevering komt Prue thuis en vind ze een hond in huis, die achteraf een Shape Shifter blijkt te zijn. De hond is ook te zien als ze naar het feestje gaan van hun overburen. Maar wanneer ze binnen zijn, zijn alle Shape Shifters daar en praten met hen. Als ze allemaal binnen zijn, wie is dan de hond buiten?
* Als Prue na het feest thuis komt rent ze weg voor die hond, waarom pusht ze die hond niet gewoon naar buiten met haar krachten? Als ze in de aflevering daarvoor een hele lift naar boven krijgt, waarom dan geen hond?
* Bij de derde aflevering zie je een man zitten in de deuropening naar de serre. Dit is te zien op het moment dat Andy (als shape shifter) op Prue af komt lopen. (bij 15 minuten en 22 seconden).

Dead Man Dating;
* Wanneer Piper naar Tony Wong gaat, verwijdert ze het amulet bij de deur zodat Mark naar binnen kan. Waarom kon ze dat niet bij zijn moeder doen?
* Wanneer Piper ontvoerd wordt, was het donker buiten, maar wanneer Mark Phoebe en Prue meenam om haar te zoeken, was het licht buiten.
* Wanneer Prue Andy en zijn vrouw tegenkomt in het restaurant, vraagt ze hem of dat zijn zus was. Prue is opgegroeid met Andy dus had ze kunnen weten dat hij geen broertjes of zusjes had.
* Tony gaat door de muur en hij kan de tv niet aanzetten. Even later zit hij samen met Piper op de bank. Nou vraag ik me af hoe het kan dat je niet de muur aan kunt raken, geen mensen aan kunt raken en de tv niet aan kan zetten, maar hoe je dan wel op de bank kan zitten!?
* als Mark bij Piper in de auto stapt als Trudeau weg is, zie je de auto duidelijk bewegen door zijn gewicht, wat dus helemaal niet kan omdat Mark een geest is..

Dream Sorcerer;
* Nadat Prue in slaap was gevallen tijdens het autorijden rijdt ze tegen een boom. Na de botsing zit er een ster in de ruit. Haar hoofd rust echter op een leeggelopen airbag..
* Als Phoebe en Piper Prue willen opzoeken in het ziekenhuis zegt de balie-medewerker dat ze nog met haar bezig zijn. Even later als ze bij Prue zitten is er niemand te bekennen
Wedding From Hell;
* Piper bevriest de 2 bruidsmeisjes in de kelder, maar ze zegt dat ze gefaald heeft omdat ze te ver af stond. Ze staat er dicht genoeg bij (afgaand naar eerdere afleveringen) en ze verplaatst niet, dus waarom denkt ze dat ze faalt?
* Wanneer Jade donkere wolken oproept om de zon te blokkeren, veranderde het licht buiten bij de trouwerij niet.
* Wanneer de dozen vol Louis Jadot vallen op de bruidsmeisjes, kun je duidelijk zien dat ze leeg zijn. Je hoort wel glasgeklink als effect, maar je hoort ze niet breken. Iedereen die een glas of fles van 2 meter hoogte laat vallen, weet dat het zal breken.
* Wanneer Piper en Phoebe de Security waarschuwen als de Priester achter Jade aangaat, dragen ze geen jasje. In de volgende scene, nadat ze glas horen breken, dragen ze wel jasjes en draagt Phoebe een koffertje.
The Fourth Sister;
* Wanneer Kali verschijnt als Phoebe slaapt, zie je haar in de spiegel samen met Phoebe's bed. We zien alleen Phoebe niet in bed liggen en het bed is opgemaakt.
* Aviva laat haar sweater achter in de Sun Room, maar later zien we het in de keuken
.
The Truth Is Out There.....And It Hurts;
* Andy beweert dat de slachtoffers van de Demon geen kleur meer in hun ogen hadden. Je ziet dit bij het eerste slachtoffer, maar als Andy later op de plaats delict verschijnt, zijn de ogen weer normaal.
* Nadat Phoebe wegrijdt gaat Prue weer naar binnen met de bewaking. Als ze weet hoe ernstig de situatie is zou ze dan niet ff polshoogte nemen bij die vent (de demon)? Ingezonden door Orion
* Hoe wist Piper waar ze Prue en de Demon kon vinden in de kelder van Bucklands?

The Witch Is Back;
* Er zijn nooit Heksen verbrand in Salem. Alle vrouwelijke Heksen werden gedood door ophanging.
* Het shot waarin we het kantoor van de advocaat zien, is het zelfde appartement als in The Dream Sorcerer.
* Wanneer de zusjes de spreuk opzeggen, zeggen Phoebe en Prue 6x "greats" voor grandmother. Piper zegt alleen de 7e x.
* Het drankje voor de Vanquish spreuk, die Melinda gebruikte in Salem 300 jaar daarvoor, hebben ze een veer nodig van de bedreigde gevlekte uil. Daardoor
wordt het moeilijk om het drankje te maken. Maar er waren geen gevlekte uilen, bedreigd of niet, op de East Coast, dus hoe heeft ze ooit dat drankje dan kunnen maken?
* Nadat de Warlock Prue's krachten had gekopieerd, springt hij uit het raam waardoor het glas breekt. Maar er valt totaal geen glas op de grond, niet voor of na de Warlock op de grond staat.
* Nadat Prue uit haar stoel is gekomen (net nadat de Warlock haar krachten heeft gekopieerd) praat ze tegen hem waarbij haar rechterhand gebogen is voor haar lichaam, waarbij haar hand op haar buik rust. Maar wanneer de camera van achter een shot neemt, zijn beide armen naast haar. Er zijn verschillende shots waarin je dit kunt zien.
* Hoe kan Matthew blinken hebben gestolen van een goede heks terwijl het een demonische kracht is?
* Als de meiden naar de tv kijken staat er dat dit een live uitzending was. Je ziet Andy en Darryl daar ook rondlopen op de tv. Maar een paar seconden later bellen aan ze aan in het Halliwell huis. Hoe is dit mogelijk, als dit een live uitzending is? Ingezonden door H. Beekman.
* Op een gegeven moment zit leo voor de tv iets te eten, als hij tegen prue zegt van dat het over haar kantoor gaat zegmaar. Lijkt me toch niet dat je daar als klusjesman tv gaat zitten kijken?? lijkt me vrij asociaal of niet dan??
Wicca Envy;
* Wanneer Piper rent met Leo en praat met haar zusjes, is haar shirt los. Wanneer ze haar zusjes uit het zicht drukt, is haar shirt vast Als ze Leo's hand weer vastpakt, is haar shirt weer los.
* Waarom is de deur die leidt naar de gevangenis niet afgesloten?
* Waarom is er een deur bij de gevangenis die rechtstreeks naar buiten leidt?
* Er is vaak verschillende soorten van beveiliging en alarmen in een gevangenis van normaal ontwerp.
* Waarom hebben de bewakers een sleutel van alles? Zo maak je het wel makkelijk voor gevangenen om te ontsnappen.
* Waarom zitten mannen en vrouwen in zo'n grote gevangenis in de zelfde ruimte?
* Waarom denken de zusjes dat als ze de diefstal van de Tiara ongedaan maken, de aanklacht tegen Prue te niet gedaan maakt?
* Als Phoebe op wacht stond, waarom zag ze Rex dan niet naast zijn auto staan om een foto te maken als ze de gevangenis verlaten?
* Als Prue informatie opzoekt betreffende Rex en Hannah, geeft de pc weer dat er geen info beschikbaar is. Het shot verplaatst zich naar Prue en terug naar de pc. In een fractie van een seconde kun je zien dat de zoekbalk weer vol is.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://magicalstar.actieforum.com
Sterretje

avatar

Aantal berichten : 130
Registration date : 18-06-07

BerichtOnderwerp: Re: Bloopers   wo jun 27, 2007 2:14 pm

vervolg op:
The Wendigo;
* Als piper de lepel in het gat steekt breekt hij schuin af, Een par shots later zie je piper aan de telefoon om de wegenwacht te bellen, Dan is de lepel weer ineens heel.

From Fear To Eternity;
* Wanneer Phoebe een sollicitatie-gesprek heeft en ze te horen krijgt dat ze de baan heeft en haar baas haar verteld dat ze in Calastoga voor de rest van de middag verblijft, vraag zij aan haar baas of ze een romantische midweek heeft, terwijl het duidelijk is dat het Vrijdag de 13e is. Hoe kan het een midweek zijn op een vrijdag?
* Wat gebeurd er met het jasje van Prue als ze in het zwembad valt? Ze had het aan wanneer zij en Phoebe aankwamen bij het huis, maar wanneer ze in het zwembad valt is het verdwenen.
* Hoe kan het dat Piper's kleding 4x op een dag veranderd, terwijl ze zich niet omkleed?
* Prue heeft een lok wit/grijs haar, die elke keer van de linkerkant van haar gezicht naar de rechterkant verspringt. Ingezonden door Orion * Prue wordt door Barbas in het zwembad geduwd en is ze dus nat. Maar als ze later met Phoebe weer thuiskomt, is ze helemaal droog. Ingezonden door Anne
* Als Prue in het water valt, doet ze haar jasje uit. Hij is dus niet “verdwenen”. Maar hij zou wel nat moeten zijn en dat is hij niet. Ingezonden door Anne
* De keer dat Andy langs komt en Phoebe roept van Policeman dan lopen Piper en Phoebe door. Maar niet naar voren of naar recht maar naar links?? Volgens mij moeten ze naar de auto gaan voor om naar hun werk gaan, want met de fiets is het vast te ver. Ingezonden door Simymonna

Secrets And Guys;
* Deze aflevering maakt duidelijk dat er verschillende vormen van Telekinesis is. Prue is Telekenetisch, maar ze moet ZIEN wat ze beweegt. In andere afleveringen hoeft ze het te bewegen voorwerp niet te zien. Hoe kan dit?
Is There A Woogy In The House?;
* Aan het begin van de aflevering, steekt de monteur een schroevendraaier in de scheur in het beton en begint te wroeten. Er van uit gaand dat hij een gaslek opspoort, is het niet aan te raden om dit te doen. Metaal op beton kan voor een vonk zorgen, waardoor alles de lucht in kan gaan. Een monteur had beter moeten weten.
* Het eerste element dat Prue en Piper ontdekken is Water. Ze hadden de punt overal op de kaart neer kunnen zetten, omdat hun woongebied aan het water ligt. Water had als laatste ontdekt moeten worden, niet als eerste.
` * Als Phoebe ergens in het midden van de aflevering Prue en Piper het huis niet meer binnen laat Dan sluit ze de deuren met haar kracht dan zie je de trap ongeveer 2 meter van haar af en hij staat schuin... Maar in andere afleveringen zien we dat je eerst een gang van min. 5 meter moet doorlopen en dan de trap pas ziet.... En de trap kan je niet zien als je via de voordeur kijkt want de trap bevindt zich een beetje in een nis.Ingezonden door Darth Yotho
* In de meeste Wicca tradities zijn de elementen Aarde, Lucht, Vuur, Water en soms Geest. Piper en Prue gebruiken Water, Hout, Vuur, Aarde en Metaal. Dit zijn de 5 elementen van de Chinezen niet van de Wicca's.
* Nadat Phoebe de Woogy Man vanquished, reinigt het hele huis zichzelf. Maar aan het einde zijn de zusje zelf aan het schoonmaken. Update Nitpick, Ze ruimen de rommel op die ze zelf hebben gemaakt, niet wat The Shadow heeft gedaan.

Which Prue Is It, Anyway?;
* Wanneer Andy Prue meeneemt naar het mortuarium om 'Pink Prue's" lichaam te identificieren, ligt alleen de sweater en rok op de tafel. Maar als Prue het artikel leest over de dood van "Blue Prue" staat er dat alleen een blauwe sweater is gevonden naast het lichaam van Gabriels zus. Wat is er gebeurd met de rok die ze droeg?
* Toen Andy Prue's dossier bekeek, waarom stond er Halliwell, Prue in plaats van Halliwell, Prudence, terwijl Prudence haar geboortenaam is?
* Als Prue en Prue (roze) samen op Prue's kantoor staan, dan zie je in een shot van achter de roze Prue, dat die roze een pony oid heeft, maar eigenlijk heeft ze haar haren achter haar oren..
* Als Prue een spreuk uitspreekt waardoor ze 2 dubbelgangers krijgt, zitten Piper en Phoebe nog beneden. Ze zijn aan het kibbelen en horen dan een knal. Ze rennen de trap op en je ziet dat Piper haar haar los heeft. Als ze op de zolder aankomen, heeft ze een staart in. Zou ze dat nog even snel doen voordat ze gaat kijken wat er met haar zus gebeurd is? \
That '70's Episode;
* Het briefje dat Phoebe achter wou laten voor Patty, bevatte de boodschap om niet naar het water te gaan gedurende Februari. Maar in P3H20 werd verteld dat ze tijdens de zomer werd vermoord. En in het briefje van Phoebe stond dat ze verdronken zou worden door een Warlock, terwijl het later duidelijk werd dat ze vermoord werd door de Water Demon.
* De vast gezette datum van deze aflevering is 24 Maart 1978. Maar je ziet een aankondigingsbord van Jaws. Deze film zou pas 4 maanden later uitkomen.
* De foto die Phoebe neemt van Piper, Prue en Patty komt niet overeen met diegene die ze aan het einde vast had.
* Als Piper en Prue de kleine Piper en Prue gaan zoeken voor de 2e keer, terwijl Phoebe dan haar moeder en grootmoeder aan het afluisteren is, zien we dat de kleine Prue en Piper ruzie maken om een pop. De kleine Prue zegt dan dat kleine Piper die pop gestolen heeft. De volwassen Prue zegt dan: "That's true, you did steel it". Daar is Piper het dan niet mee eens. Is het dan niet een beetje gek dat ze zich nog wel herinneren dat Piper de pop had gestolen, maar dat ze niet meer weten dat ze toen krachten hadden?

When Bad Warlocks Go Good;
* De vrouw beweerd dat ze het mes op haar huis kon voelen. Dat is niet mogelijk. Het mes was telkens een paar mm van haar huid verwijderd.
* Hoe kan het dat de broers de Kerk binnen kunnen? In een eerdere aflevering werd gezegd dat Slechte wezens de Kerk niet binnen kunnen. (Je ziet dit in 1 van de eerste afleveringen)
* Als Piper met Josh uit gaat, laat ze Phoebe op Quake passen. Toen Phoebe probeerde de waterkraan af te sluiten, was ze zo nat alsof ze net onder de douche weg kkwam. Maar toen Piper terug kwam, was ze weer droog.
* Als Prue en Brandon gaan zoenen, zijn Prue's armen naar beneden. Als ze zoenen, is Prue's rechterhand op haar hoofd, maar een scene later zijn haar handen weer naar beneden.
* Nadat Piper vertrekt na rotsklimmen met Josh, zie je dat ze vertrekt met het harnas waar het touw aan bevestigd was. Zouden ze het niet terug willen hebben?
Blind Sided;
* Als Phoebe achter de pc zit, kun je zien dat elke keer als de camera achter Phoebe komt, de pc uitstaat.
* Als prue achter de warlock aan rent in het bos, En ze stopt op de plek waar hij in een gat is gesprongen, Zie je dat het bos dicht is en er overal bladeren liggen. Een shot later zie je haar van veraf maar dan staat ze op een grasveld Met alleen bomen achter haar.
The Power Of Two;
* In deze aflevering word beweerd dat de geest van een gevangene was die in Alcatraz geëxecuteerd was en dat zijn geest gevangen was. Maar dat kan niet. Er zijn nooit gevangenen gedood in Alcatraz.

Love Hurts;
* Voor wat voor reden dan ook, vertelt Leo dat de meiden de pijl niet aan kunnen raken, omdat het in een dodelijk gif is gedoopt. We weten inmiddels dat het alleen dodelijk is voor Whitelighters en niet voor Sterfelijken zoals The Charmed Ones. Piper kan de pijl verwijderen in Charmed And Dangerous en Phoebe verwijderd de pijl uit Leo in Sam I Am.
* Prue, Piper, Phoebe en Leo hun krachten worden in deze aflevering verwisseld... Als Piper Leo heeft geheeld dan komen ze naar beneden dan verschijnt Alec hij wil Daisy meenemen..... Dan wil Phoebe Prue's krachten gebruiken maar wordt de kandelaar boven Alec geraakt... Zo kan Alec Piper pakken Phoebe kan nu niets doen, orbing voor Piper is heeeeeeeeeel moeilijk.... maar Leo kan bevriezen waarom Bevriest hij Alec en Piper niet ???
Deja Vu All Over Again;
* Aan het einde van de aflevering als Phoebe en Piper in de keuken staan is Phoebe's haar opgestoken, als ze dan naar buiten lopen en Phoebe op de trap bij Prue gaat zitten zit haar haar in twee klemmetjes.

rest komt nog

_________________
Sterretje&Idrail HV's 4ever
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://magicalstar.actieforum.com
Idrial

avatar

Aantal berichten : 81
Leeftijd : 25
Registration date : 18-06-07

BerichtOnderwerp: Re: Bloopers   do jun 28, 2007 3:24 pm

wahahahahahahaa echt grappig ik heb alleen een foutje gevonden...

When Bad Warlocks Go Good;
* De vrouw beweerd dat ze het mes op haar huis kon voelen. Dat is niet mogelijk. Het mes was telkens een paar mm van haar huid verwijderd.

ze zij dat ze hem op haar borst kon voelen niet haar huis xD
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://middenaarde.darkbb.com
Sterretje

avatar

Aantal berichten : 130
Registration date : 18-06-07

BerichtOnderwerp: Re: Bloopers   do jun 28, 2007 9:13 pm

debby kijk eens goed tussen de bloopers hij staad er al tussen!!!!!

_________________
Sterretje&Idrail HV's 4ever
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://magicalstar.actieforum.com
Idrial

avatar

Aantal berichten : 81
Leeftijd : 25
Registration date : 18-06-07

BerichtOnderwerp: Re: Bloopers   vr jun 29, 2007 11:39 am

Suus er staat een fout in die blooperdie heb ik veranderd slimmerik Wink
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://middenaarde.darkbb.com
Sterretje

avatar

Aantal berichten : 130
Registration date : 18-06-07

BerichtOnderwerp: Re: Bloopers   vr jun 29, 2007 2:02 pm

confused

_________________
Sterretje&Idrail HV's 4ever
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://magicalstar.actieforum.com
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Bloopers   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Bloopers
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Magical Star :: Serie :: Charmed-
Ga naar: